Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa cumpără servicii de dirigenţie de şantier pentru 17 drumuri din municipiu

ro

05 Sep, 2017 00:00 1857 Marime text
Primăria Constanţa achiziţionează serviciul de dirigenţie de şantier pentru urmărirea lucrărilor de construcţie, reparare şi ranforsare a 17 drumuri din municipiu. Valoarea estimată a contractului este de 28.738 de lei fără TVA.
 
Potrivit anunţului municipalităţii, prin crearea acestor căi de acces se vor obţine: îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie prin realizarea unei structuri rutiere adecvate solicitărilor de trafic şi aplicarea de îmbrăcăminte asfaltică; creşterea fluenţei şi a siguranţei circulaţiei rutiere şi pietonale din zonă; posibilitatea racordării lucrărilor propuse la lucrările de intervenţii ulterioare de modernizare şi reducerea poluării, în principal a aerului.
 
Condiţiile tehnice şi de calitate, conform prescripţiilor tehnice şi normativelor din legislaţia românească, cad în sarcina prestatorului de a le respecta şi aplica în totalitate. Serviciul de dirigenţie se va derula de la data emiterii primului ordin de începere pentru execuţia lucrărilor şi se va termina odată cu încheierea procesului-verbal de recepţie la terminarea lucrărilor pentru ultima stradă, cu respectarea duratelor din graficele ofertate pentru acest serviciu.
 
Prestatorul ce asigură serviciul de specialitate ce face obiectul caietului de sarcini privind serviciul de dirigenţie va avea o echipă de specialişti autorizaţi cu drept să desfăşoare activitatea de dirigenţie de şantier în domeniul autorizat, respectiv construcţii drumuri.

Atribuirea contractului de achiziţie se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, cerinţele impuse prin caietul de sarcini şi anunţul de participare fiind considerate cerinţe minimale şi obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească oferta. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 7.09.2017, ora 15.00, la adresa Primăriei Municipiului Constanţa, strada Mihail Kogălniceanu nr. 28, în atenţia Serviciului Drumuri şi Iluminat Public.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii