Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa aşteaptă oferte pentru serviciul de manipulare şi transport al bunurilor şi mărfurilor confiscate (document)

ro

03 Mar, 2017 00:00 1899 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să achiziţioneze „serviciul de manipulare şi transport al bunurilor şi mărfurilor destinate, folosite sau rezultate din contravenţii“ (bunuri confiscate). În acest sens, municipalitatea solicită opinia prestatorilor cu privire la tarifele practicate pentru această categorie de servicii.
 
Serviciul de manipulare şi transport al bunurilor confiscate se va executa cu următoarele autovehicule: autoutilitară - sarcină utilă de 3,5 tone şi autoutilitară - sarcină utilă de 7,5 tone. De asemenea, se solicită opinia prestatorilor cu privire la tarifele practicate pentru această categorie de servicii. Data-limită de transmitere a propunerilor de către doritori este 8.03.2017.
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preţ, cu respectarea celor precizate în anunţ, la adresa de e-mail politia.locala@primăria-constanţa.ro, la sediul Direcţiei Poliţia Locală din Constanţa, strada Amzacea nr. 13, sau prin fax, la numărul 0241.484.220.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza anunţul complet privind achiziţionarea serviciului de manipulare şi transport al bunurilor şi mărfurilor destinate, folosite sau rezultate din contravenţii.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii