Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa angajează avocaţi pentru soluţionarea notificărilor în baza Legii Retrocedărilor

ro

07 Mar, 2015 00:00 2123 Marime text
Primăria municipiului Constanţa organizează, pe data de 23 martie, ora 13.00, procedura privind încheierea contractului „Servicii de asistenţă, consultanţă juridică şi soluţionarea notificărilor formulate în baza Legii 10/2001, cu respectarea  prevederilor Legii 165/2013“.
 
Ofertele pot fi depuse până la data de 23 martie, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 13.00. Ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare de 12.920 de lei. Valoarea estimată a contractului este de 646.000 de lei. Perioada de desfăşurare a contractului va fi durata termenului de soluţionare a notificărilor, prevăzută de art. 33 din Legea nr.156/2013, respectiv de la data semnării, cu posibilitatea prelungirii, prin act adiţional, cu acordul părţilor, ca urmare a modificărilor legislative intervenite ulterior încheierii contractului, fără a fi schimbat preţul total ofertat.

 Condiţii pentru ofertanţi

Ofertanţii trebuie să prezinte o listă a serviciilor puse la dispoziţie în ultimii trei ani, conţinând valori, perioade de prestare, beneficiari. Aceştia vor mai face cunoscute informaţii referitoare la studiile, pregătirea profesională şi calificarea personalului de conducere. De asemenea, se impune ca echipa de avocaţi să fie formată din cel puţin cinci membri, din cadrul unui barou din România, înscrişi în tabloul avocaţilor cu drept de exercitare a profesiei într-o modalitate prevăzută de Legea 51/1995. Experienţa profesională în domeniul dreptului imobiliar incluzând domeniul specific Legii nr. 10/2001 presupune că avocaţii în cauză au desfăşurat activităţi în beneficiul oricărui client, constând în: redactarea, depunerea şi susţinerea de acţiuni în revendicare ori acţiuni întemeiate pe dispoziţiile Legii nr. 10/2001, analize juridice cu privire la titlul de proprietate asupra unor imobile incluse din punct de vedere cadastral, al regimului tehnico - economic şi urbanistic, analize juridice cu privire la regimul dreptului de proprietate privată în România, redactarea şi negocierea contractelor de închiriere şi a contractelor de vânzare-cumpărare, analize juridice cu privire la orice aspecte din domeniul restituirii imobilelor preluate abuziv de stat în perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii