Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța achiziționează 300 de module supraterane destinate colectării selective a deșeurilor

ro

12 Nov, 2019 00:00 1973 Marime text
Primăria Constanța consultă piață privind achiziția și montarea a 300 module supraterane, acționate cu pedală, destinate colectării selective a deșeurilor. Potrivit anunțului de consultare, modulele trebuie să aibă următoarele dimensiuni: lungime 1190 mm, lățime 1.510 mm, înălțime 2.100 mm. 
Produsul va fi realizat din module alipite, fixate între ele cu șuruburi, elementele de fixare trebuind să fie vizibile doar la interior.
 
La îmbinarea modulelor, în zona acoperișului acestea trebuie să fie prevăzute cu garnitură de cauciuc pe toată lungimea îmbinării pentru a împiedica pătrunderea apei în interiorul produsului. Modulele trebuie să fie realizate dintr-un cadru metalic, alcătuit din profile de oțel. Pereții si acoperișul trebuie să fie realizate din panouri termoizolante cu grosime de aproximativ 30 mm. Modulele trebuie să fie prevăzute cu uși individuale suficient de mari pentru a permite amplasarea în interior a câte unui container standard, cu capacitate de 1100 l. În uși vor fi încastrate, la o înălțime optimă, fante metalice pentru introducerea deșeurilor. 
 
Fantele vor fi prevăzute cu trape din inox, sub formă de cuvă, care vor fi la partea din față roluite și vor descrie un diametru de minim 400 mm, iar în partea din spate vor fi prevăzute cu o parte dreaptă care la poziția de închis va forma un plan înclinat pentru alunecarea deșeurilor în containerele special prevăzute din interiorul platformei. Trapa va fi realizată din tablă de inox cu grosimea de minim 1mm și va fi compusă din 2 elemente laterale prevăzute cu margini ambutisate de minim 1 cm pentru întărire și vor fi prevăzute cu lagăre pe bucși de teflon ce vor asigura mobilitatea trapei. Cele două elemente laterale vor fi unite între ele printr-o trapă din tablă de inox roluită, cu o lungime (lungimea cuvei) de minim 470 mm formând o trapă cu o cavitate în care vor fi așezate deșeurile. Trapele vor fi prevăzute suplimentar cu sistem de acționare cu pedală și sistem de revenire ușoară. Sistemul de acționare cu pedală va fi unul robust și va fi prevăzut cu un sistem de siguranță care în cazul în care este forțat acesta, să protejeze întregul ansamblu.
 
Pereții din capetele platformei vor fi realizați de asemenea din panouri PVC cu densitatea de minim 700 kg / mc, care vor avea grosimea de minim 15 mm și vor fi fixate pe cadrul metalic al acestora cu ajutorul unor sisteme de fixare care să permita schimbarea panoului cu ușurință. Panourile din PVC vor fi inscripționate și gravate prin frezare cu diferite simboluri și cu text. Deasupra fiecărui modul vor fi amplasate, pe toata lățimea, plăci realizate din panouri PVC cu densitatea de minim 700kg / mc, care vor avea grosimea de minim 15 mm și vor fi inscripționate prin frezare cu denumirea deșeurilor. La partea inferioară, modulele vor prezenta plăci prevăzute cu găuri pentru fixarea pe platforma de montare. 
 
Data limită transmitere propuneri este 21.11.2019 ora 16,00. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propuneri privind condițiile tehnice, oferte de preț, etc., în vederea elaborării caietului de sarcini și a estimării valorice. Ofertele pot fi depuse la sediul din str. Ștefan Mihăileanu nr. 10, Constanța sau prin fax la nr. 0241488168.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii