Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria achiziționează lucrări de amenajare a celor 210 secții de votare (document)

ro

21 Nov, 2016 00:00 2957 Marime text
Pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, în municipiul Constanța vor fi amenajate 210 secții de votare, în 78 de locații. Fiecare secție de votare va fi dotată cu patru cabine de vot, două urne mari și o urnă mică (urnă mobilă).
 
Primăria achiziționează lucrări de amenajare a secțiilor de votare. Achiziția se referă la lucrările de „Amenajare a secțiilor de votare”, respectiv: montarea și demontarea tuturor dotărilor secțiilor de votare; confecționat șipci din lemn, panouri despărțitoare pentru cabine de vot, panouri intrare inscripționate cu numărul secției de vot, săgeți indicatoare, capace urne pentru înlocuirea celor care nu mai pot fi utilizate; transport prin purtare directă a tuturor dotărilor necesare; încărcat și descărcat în/din auto a tuturor dotărilor necesare; transportul auto al tuturor dotărilor necesare la și de la secțiile de votare, cu respectarea caietului de sarcini.
 
Condițiile tehnice și de calitate, conform prescripțiilor tehnice și normativelor din legislația românească, cad în sarcina executantului de a le respecta și aplica în totalitate. Executantul are obligația de a asigura respectarea tuturor prevederilor legale, precum și siguranță în exploatare. Atribuirea lucrărilor privind „Amenajarea secțiilor de votare” se va face pe baza criteriului „prețul cel mai scăzut”, cerințele impuse prin caietul de sarcini și prezentul anunț fiind considerate cerințe minimale și obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească oferta.
 
Miercuri, 23.11.2016, ora 12.00, este termenul-limită de primire a ofertelor. Oferta va fi transmisă până la data menționată mai sus, în original, la adresa Primăria municipiului Constanța din bd. Tomis nr. 51, camera 18, sau pe adresa de email alexandru.taranu@primaria-constanta.ro.
 
Valoarea estimată a achiziției este de 61.079 de lei fără TVA, respectiv 13.580 de euro fără TVA.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat caietul de sarcini aferent achiziției publice.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii