Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri pentru un posibil incendiu, la Spitalul Judeţean Constanţa

ro

31 Jan, 2017 00:00 1404 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa intenţionează să achiziţioneze, prin negociere directă, un contract de prestări servicii de mentenanţă a sistemelor de detecţie şi semnalizare incendii. Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 19.795,96 de lei.
 
Ofertanţii vor depune oferta de preţ totală pentru activitatea ce vizează perioada de 11 luni, respectiv până la 31.12.2017, şi care va include cheltuielile de transport, onorarii şi toate costurile aferente prestării serviciului. Oferta va fi depusă la Registratura SCJU până la data de 31.01.2017, ora 12.00. Adjudecarea se va face în baza criteriului „preţul cel mai scăzut“.
 
Potrivit anunţului publicat pe licitatiapublica.ro, contractul de prestări servicii se va încheia pe o perioadă de 11 luni, până la 31.12.2017. Plata se va face la 60 de zile, în baza unui raport lunar de servicii prestate. Personalul pus la dispoziţie prin contractul ce vizează prestarea de servicii de mentenanţă a sistemelor de detecţie şi semnalizare a incendiilor din cadrul spitalului şi secţiilor exterioare va avea un program cuprins în intervalul 8-16, cu posibilitatea de a fi solicitat ori de câte ori va fi nevoie, de către reprezentantul împuternicit de autoritatea contractantă.
 
Operatorul economic trebuie să prezinte următoarele documente: certificatul constatator emis de Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Teritorial din care să rezulte că este legal constituit, că nu se află în niciuna dintre situaţiile de anulare a constituirii, că are capacitate profesională de a realiza activităţile care fac obiectul contractului, respectiv că obiectul contractului ce urmează a fi atribuit are corespondent în codul CAEN din certificatul constatator. De asemenea, el va face dovada unei experienţă similare.
 
Ofertanţii vor pune la dispoziţie lista cu personalul care va efectua mentenanţa sistemelor de detecţie şi semnalizare incendii, vor prezenta certificatul de atestare sau cursul de atestare pentru executarea lucrărilor de verificare, întreţinere şi/sau reparare eliberat de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, precum şi autorizaţia pentru efectuarea lucrărilor de instalare şi întreţinere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii