Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul spune că „România e acţionată în justiţie din cauza a două gropi de gunoi din judeţul Constanţa” (galerie foto)

ro

27 Feb, 2017 12:28 2389 Marime text
Astăzi, în sala de şedinţe a Prefecturii, a avut loc şedinţa Colegiului Prefectural. Cu această ocazie, este organizată şi o conferinţă de presă, susţinută de reprezentanţi ai Administrației Județene a Finanțelor Publice Constanţa și ai Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Silviu Coşa, directorul adjunct al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa, a declarat că au aproximativ zece locuri de veci confiscate din anii trecuţi. „Creşterile ANAF sunt constante”, spune acesta.
 
În altă ordine de idei, prefectul Constanţei a spus că „România este acţionată în justiţie la Curtea Europeană din cauza a două gropi de gunoi din judeţul Constanţa”, localizate în Negru Vodă şi Eforie.

Simona Constantin spune că "acestea sunt în curs de închidere, dar nu mai funcţionează, deşeurile sunt duse în depozite conforme".
Diana Cristescu, directorul Direcţiei Santare Veterinare din Constanţa, a declarat că, în judeţul Constanţa, există 48 de cazuri de gripă aviară la păsări sălbatice, dintre care 47 sunt confirmate. În localitatea Almalău, comuna Ostrov, cazul este înregistrat la cinci gospodării cu păsări bolnave, trei dintre acestea fiind confirmate.                         

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii