Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română a declarat Polițistul Zilei pe un agent șef. Eroul l-a salvat pe directorul regional al unei companii care se împușcase accidental

ro

05 Dec, 2017 06:36 6784 Marime text
Polițistul Zilei este agentul șef adjunct de poliție Cocioabă Daniel, din cadrul Postului de Poliție Săpata, județul Argeș, potrivit paginii de Facebook a Poliției Române.

Acesta a salvat viața unui bărbat, de 59 de ani, deținător legal de armă, care, ieri, după-amiază, s-a împușcat accidental în picior.

Polițistul ajuns primul la fața locului, a aplicat bărbatului rănit un garou, improvizat din propria curea, astfel încât acesta a fost preluat conștient de ambulanță.
 
Aici, polițistul a constatat că un bărbat în vârstă de 59 de ani, din judeţul Argeş s-a împuşcat, luni, din greşeală în timp ce curăţa arma de vânătoare, acesta fiind salvat de un poliţist, care a făcut un garou din cureaua de la uniformă.
 
Acesta a declarat că s-a rănit din greşeală când curăţa arma de vânătoare în curtea locuinţei.
 
Postul de televiziune România Tv spune că victima este un afacerist din Piteşti, director regional al unei cunoscute companii de băuturi.
Incidentul a avut loc în comuna Săpata, acolo unde afaceristul în vârstă de 59 de ani, care locuieşte în Piteşti, are o casă. În timp ce îşi curăţa arma pe care o deţine legal, bărbatul s-a împuşcat accidental în piciorul drept.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Eroul care i-a salvat viaţa afaceristului a fost desemnat, în urmă cu câţiva ani, poliţistul-anului, după ce a salvat o femeie de la înec.

Sursafoto: Facebook/Politia Română
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii