Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piesa de teatru „Amantul perfect” pusă în scenă la Hotel Iaki

ro

14 Jan, 2014 00:00 2385 Marime text
Spectacolul va avea loc vineri, 17 Ianuarie 2014, începând cu ora 21:00 la Hotel Iaki.
 
"Amantul Perfect" este titlul unei comedii savuroase destinată adulţilor, adaptată după textul lui Neil Simon şi prezentată de Teatrul Semn. Sătul de o viaţă prea cuminte, Barney Cashman decide să aibă o aventură extraconjugală pentru a-şi condimenta un pic existenţa oarecum prea liniştită. Trei aventuri, trei încercări de a seduce.
Eroul piesei, Amantul Perfect, le va întâlni pe Elaine Navazio, o tipă stăpână pe sine, rece şi care se înfige direct în subiect, pe Bobbi Michele, o tânără artistă extrem de aventurieră şi pe Jeanette Fisher, o femeie cuprinsă de o depresie cruntă şi care, întâmplător, este chiar soţia bunului lui prieten!

O mulţime de situaţii comice se vor întâmpla în viata lui Barney Cashman, în timp ce îşi dezvăluie calităţile de Amant Perfect.
Din distribuţie fac parte: Gabriel Montescu, Irina Aboaice/Carmen Montescu, Diana Filip şi Mădălina Petrencu. Rezervări la numărul de telefon: 0735.405.986, iar preţul biletului este 35 Lei / persoană.

Rezervarea telefonică este valabilă maximum 48 de ore, timp în care biletele se achiziţionează de la recepţia Hotelului Iaki între orele 10.00 – 22.00. Participanţii la eveniment sunt rugaţi să sosească la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime. După ora 20.00 rezervarea va expira.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii