Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piaţa Griviţei, reconfigurată şi modernizată (document)

ro

21 Aug, 2017 00:00 5035 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa cumpără, prin negociere directă, servicii de elaborare notă conceptuală şi temă de proiectare necesare realizării obiectivului de investiţii „Reconfigurarare, modernizare Piaţa Grivţei din municipiul Constanţa“. Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 11.500 de lei.
 
Nota conceptuală şi tema de proiectare necesare realizării obiectivului de investiţii mai sus amintit vor fi elaborate cu respectarea dispoziţiilor HG nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice şi a caietului de sarcini, disponibil pe site-ul RAEDPP.
 
Termenul de predare a documentelor este de 30 de zile de la data primirii ordinului de începere emis de achizitor. Plata va fi efectuată în lei, în maximum 30 de zile de la înregistrarea facturii la sediul RAEDPP. Oferta va fi depusă fizic la sediul RAEDPP Constanţa, bulevardul Tomis nr. 101, până la data de 23.08.2017.
 
Ofertantul declarat câştigător va publica, la solicitarea autorităţii contractante, un catalog în SEAP. Autoritatea contractantă va selecta oferta cu preţul cel mai scăzut care respectă cerinţele menţionate în prezentul anunţ publicitar şi în caietul de sarcini, disponibil potenţialilor ofertanţi pe site-ul RAEDPP.
 
Terenul este situat în intravilanul municipiului Constanţa. Imobilul, identificat cu numărul cadastral 241883, este proprietate a Municipiului Constanţa, cu drept de administrare al RAEDPP Constanţa, conform înscrisurilor din extrasul de carte funciară pentru informare nr. 241883. Conform OMC nr. 2828/24.12.2015 pentru modificarea anexei nr. 1 la Ordinul ministrului culturii şi cultelor nr. 2314/2004 privind aprobarea Listei monumentelor istorice, actualizată, şi a Listei monumentelor istorice dispărute, cu modificările ulterioare, imobilul este situat în necropola oraşului antic Tomis.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta caietul de sarcini. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii