Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecerea promoţiei Băsescu Cozonac de Murfatlar şi „Treceţi batalioane române Carpaţii"

ro

29 Aug, 2011 00:00 2990 Marime text
cap_5.jpgMeniul a fost diversificat şi a cuprins, printre altele, friptură de miel, dar şi de pui, roşii, castraveţi, brânză, caşcaval şi fructe autohtone

Preşedintele Traian Băsescu şi foştii săi colegi de la Academia Navală Mircea cel Bătrân au sărbătorit, sâmbătă seara, împlinirea a 35 de ani de la absolvire.

Şi-au amintit cu drag de profesorii şi de cei 28 de colegi care au decedat, însă au dat la o parte gândurile negre şi s-au distrat pe cinste. Mare bucurie le-a făcut Mageru, un coleg plecat în Statele Unite, pe care nu îl mai văzuseră de 35 de ani. Evenimentul a avut loc la vila de protocol de la Neptun, iar petrecăreţii au început să se adune în jur de ora 19.00. „O petrecere frumoasă, elegantă" şi un Băsescu neschimbat, „acelaşi coleg de gaşcă" - aşa au descris cei prezenţi evenimentul. Şeful statului a venit însoţit de soţie, Maria, dar şi de cele două fiice, Ioana şi Elena. Meniul a fost diversificat şi a cuprins, printre altele, friptură de miel, dar şi de pui, roşii, castraveţi, brânză, caşcaval, fructe autohtone, dar şi un mult lăudat cozonac de Murfatlar, „bun şi pufos". Festinul a culminat cu un tort de ciocolată, pe care scria „La mulţi ani promoţiei ‘76".

 Basescu_-_Traian_Basescu_08.jpg

Cei prezenţi au dansat pe muzica formaţiei de la Cabana Schiorilor din Sinaia, trupa preferată a primului om din stat, care a fost foarte apreciată. „Pentru noi era o formaţie no name, dar au fost extraordinari. Ne-au cântat până şi «Treceţi batalioane române Carpaţii» şi a fost un moment foarte impresionant. Au cântat foarte frumos, nişte fete normale, foarte talentate, fără silicoane cum vezi pe la televizor. Foarte, foarte frumos". Petrecerea „s-a spart" în jur de 12.00, 12.30, însă colegii de Academie au promis că se vor întâlni şi la anul, aşa cum le este obiceiul. Dintre cei care nu au fost colegi de Academie Navală cu preşedintele Băsescu, însă au fost invitaţi la petrecere, s-au numărat Dorel Constantin Onaca şi Gheorghe Saricu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii