Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 42.000 de lei, fără TVA, pentru cabinele agenţilor de securitate din municipiul Constanţa

ro

10 Jul, 2017 00:00 2010 Marime text
Primăria anunţă achiziţia directă ce are ca obiectiv lucrări de reparare, întreţinere şi relocare a cabinelor din PVC şi fier forjat destinate agenţilor de securitate. Valoarea estimativă a achiziţiei este de 42.016 lei, fără TVA.

Lucrările de înlocuire se vor executa astfel: nu vor fi înlocuite decât piesele (componentele) defecte care numai pot fi reparate; înlocuirea nu va fi realizată decât cu piese care să corespundă din punct de vedere calitativ cu piesele înlocuite; materialul lemnos utilizat pentru înlocuirea duşumelei să aibă grosimea de cel puţin 40 mm; lămpile fluorescente de iluminat nu vor depăşi puterea de 20W; butucul de yală va fi de aceeaşi calitate cu cele înlocuite; învelitoarea din tablă zincată nu va depăşi grosimea de 0,4 - 0,5 mm şi dimensiunea de 2,5 x 2 m; prizele vor fi duble de 25A; întrerupătorul va fi manual unipolar; tabloul capsulat va fi monofazic de 25A şi prins în stelaj metalic; gresarea cu vaselină a tuturor balamalelor; transportul materialelor necesare executării reparaţiilor solicitate se va executa cu un mijloc de transport adecvat, iar relocarea cabinelor, fără a fi demontate, se va executa cu o platformă specială.

În anunţul achiziţiei se precizează că oferta financiară va fi prezentată în preţuri unitare şi la valoarea totală, inclusiv Taxa pe Valoare Adăugată, care va fi evidenţiată distinct. Atribuirea contractului se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, cu respectarea prevederilor caietului de sarcini nr. 61577/1.05.2017. Oferta va fi transmisă până la data de 14.07.2017, pe adresa Primăriei Municipiului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii