Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Personalul Gărzii Naţionale de Mediu din toată ţara declanşează grevă generală

ro

09 May, 2017 10:52 1886 Marime text
Mâine, 10 mai, personalul Gărzii Naţionale de Mediu din toată ţara declanşează grevă generală pe termen nelimitat, manifestându-şi astfel nemulţumirea privind inechitatea salarială care există in domeniul protecţiei, se precizează într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
„Este de neînţeles discrepanţa între importanţa care se acordă la nivel global problemelor legate de protecţia mediului şi modul în care sunt trataţi în ţara noastră cei care veghează la păstrarea unui mediu sănătos. Cu toate că protecţia mediului este un domeniu de importanţă strategică, reprezentând o vulnerabilitate, un risc şi o prioritate conform Strategiei Naţionale de Apărare a ţării, angajaţii Gărzii Naţionale de Mediu nu au mai beneficiat de o creştere salarială din anul 2009, fiind remuneraţi în prezent conform celei mai mici grile de salarizare din întregul sistem bugetar”, conform comunicatului citat.
 
În acest context, precizăm că pe 26 aprilie, angajaţii Gărzii Naţionale de Mediu au întrerupt programul de lucru pentru două ore, la nivel naţional.
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii