Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la Constanţa. Cinci persoane reţinute pentru furt de ţigări dintr-un depozit din Portul Constanţa

ro

04 May, 2017 11:30 3108 Marime text
La data de 3 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat 15 percheziții pentru destructurarea unei grupări infracționale care se ocupa cu furtul din societăți comerciale.

Membrii respectivei grupări, o parte aflați deja în stare de arest preventive în alte cauze, ar fi comis faptele în perioada august 2015 – ianuarie 2016, sustrăgând cu precădere din depozite ale Portului Constanța, cantități mari de țigarete nefiscalizate.

Prejudiciul în cauză este de aproximativ 1.200.000 de euro.
 
Astfel, în urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că D.I., în vârstă de 38 de ani, I.I.-M., în vârstă de 45 de ani, T.I., în vârstă de 47 de ani, P.G.-I., în vârstă de 19 ani și D.P.-L., în vârstă de 23 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța, ar fi pătruns într-un depozit din Portul Constanța Sud Agigea, de unde ar fi sustras aproximativ 1.200 de baxuri de țigări de mărci diferite.

Față de D.I., I.I.-M. Și T.I. a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar P.G.-I. Și D.P.-L. se află în arest preventiv într-o altă cauză penală.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: 

Astăzi, percheziții pe raza judeţului Constanţa, pentru destructurarea unui grup infracţional! Ce au sustras din Portul Constanţa şi cât e prejudiciul

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii