Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol public. Produse expirate din 2011 scoase la vânzare la un mini market din Băneasa, judeţul Constanţa (galerie foto+video)

ro

20 May, 2017 12:32 9822 Marime text


Inspectorii OPC Constanţa au efectuat astăzi un control la un minimarket din localitatea Băneasa, judeţul Constanţa. În urma verificărilor echipa de control a descoperit produse care erau expirate de mai bine de 6 ani. Mai exact în galantarele magazinului era comercializat pui de gătit congelat, produs în anul 2010 şi expirat din 2011, pulpe de pui congelate expirate din 2014, îngheţată expirată de un an, dar şi alte produse expirate de câteva luni.

Pentru neregulile constatate inspectorii OPC Constanţa au decis că produse expirate vor fi distruse şi au aplicat o amendă de 7500 de lei şi încă o amendă de 1000 de lei pentru etichetarea produselor. Conform Siglei expuse la intrare în magazin, acesta apaţine SC Ionuţ Comexim SRL. 


Potrivit directorului CJPC Constanţa, Horia Constantinescu chiar dacă se poate înţelege preventia şi conditia materiala si sociala a oamenilor, nu poate fi înteleasă nesimtirea. 

Despre SC Ionuţ Comexim SRL 

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului interogat la data de 20 mai 2017, societatea Ionuţ Comexim SRL are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale, fiecare a câte  10 lei. Unic asociat în cadrul societăţii este Marin Stănel care este şi administratorul societăţii ce are ca domeniu de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun.
Potrivit Ministerului de Finanţe, pentru anul 2015, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 93.656 de lei, pierdere de 13.782 de lei, iar la numărul de salariaţi nu este menţionat nimic. 

Am încercat să luăm un punct de vedere al reprezentanţilor societăţii referitor la controlul de astăzi, dar la numele menţionate în fişa de la Registrul Comerţului nu a răspuns nimeni. 

Sursa foto - video: CJPC Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii