Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol pentru pietoni şi şoferi pe bulevardul Lăpuşneanu. Trecere de pietoni desfiinţată, dar folosită. Ce spune Confort Urban (galerie foto)

ro

18 Feb, 2017 00:00 3941 Marime text
Pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, la intersecţie cu strada Nicolae Iorga, Confort Urban SRL a montat, în luna noiembrie a anului trecut, un nou sens giratoriu.
 
Fosta trecere de pietoni din dreptul fast-foodului Papa Bun a fost desfiinţată. Muncitorii de la societatea Confort Urban SRL au montat şi garduri de fier de ambele părţi ale bulevardului Alexandru Lăpuşneanu, chiar în dreptul fostei treceri de pietoni.
 
Mai mult, au fost montate panouri care avertizează pietonii că trecerea a fost desfiinţată. Însă, din obişnuinţă, grabă sau prostie, aceştia ocolesc gardul şi, fără să citească panoul montat, sar în faţa maşinilor, în încercarea de a traversa mai repede bulevardul Alexandru Lăpuşneanu.
 
Contactat telefonic, Claudiu Rădulescu, director tehnic al Confort Urban SRL, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că în desfiinţarea trecerii de pietoni de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu a fost respectat proiectul, dar s-a ţinut cont şi de normele circulaţiei rutiere.
 
„Zebra a fost răzuită o dată. Urmează să repetăm procedura de răzuire. Şi, dacă va fi nevoie, vom mai monta panouri de avertizare că respectiva trecere de pietoni a fost desfiinţată“, a precizat Claudiu Rădulescu, director tehnic al Confort Urban SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii