Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă asigură securitatea angajaţilor, cu peste 70 de mii de lei (document)

ro

11 Aug, 2016 00:00 3391 Marime text
Angajaţilor de la Penitenciarul Poarta Albă li se va asigura siguranţa la locul de muncă. În acest sens, Penitenciarul Poarta Albă organizează licitaţie publică pentru atribuirea contractului „Sistem protecţie valori umane Man Down“. Este vorba despre un sistem de alarmă în caz de agresiune împotriva personalului.
 

Mai exact, sistemul respectiv va alerta dispeceratul unităţii şi al structurii de intervenţii în cazul procedurii unor evenimente negative ce ar putea afecta siguranţa fizică a personalului aflat în serviciu. Sistemul „Man Down“ urmează să acopere următoarele spaţii ale penitenciarului: opt secţii de deţinere, un spaţiu destinat desfăşurării activităţilor socio- educative, un punct de primire deţinuţi, un bloc alimentar, un parc auto (garaj), sector zootehnic, centrala termică şi sector vizită. Pentru achiziţionarea sistemului „Man Down“, entitatea contractantă va plăti 75.000 de lei, iar furnizarea şi instalarea se vor realiza de o altă firmă specializată.
 
Cei interesaţi pot trimite ofertele de preţ la adresa de email achizitii.ppalba@anp.gov.ro, până la data de 16 august. Totodată, aceştia pot obţine detalii tehnice de pe site-ul oficial al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor: http://www.anp.gov.ro/web/penitenciarul-poarta-alba/proceduri-achizitii. Câştigătorul licitaţiei publice va fi stabilit după criteriul preţul cel mai scăzut.
 
Anunţul de participare la licitaţia publică organizată de Penitenciarul Poarta Albă poate fi consultat în secţiunea „Documente“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii