Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe terenul cumpărat împreună cu Petrică Munteanu? Deputatul Radu Babuş are planuri de investiţie în staţiunea Mamaia

ro

22 Apr, 2016 00:00 3585 Marime text


În staţiunea Mamaia, în zona hotelului Doina, ar putea apărea, în curând, o nouă investiţie. Primăria Constanţa a emis, ieri, un certificat de urbanism pentru „Împrejmuire teren parcaj auto“, valabil 24 de luni, pentru parcarea hotelului Doina din staţiunea Mamaia. Mai interesant decât viitoarea investiţie este proprietarul. Sau, poate, proprietarii. Beneficiarul actului emis de Primăria Constanţa este Radu Babuş.


 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere a deputatului, depusă în anul 2015, acesta menţionează că deţine un teren de 1291,8 mp, cumpărat în 2008 alături de Petrică Munteanu. Facem menţiunea că am încercat să îl contactăm telefonic pe deputatul Radu Babuş pentru a-l întreba dacă este vorba despre terenul său şi ce anume ar intenţiona să facă pe acest teren. De asemenea, precizăm că în cea mai recentă declaraţie de avere de-a sa nu reiese că ar avea vreun alt teren în staţiunea Mamaia.

Atitudine de… ales

Pentru că deputatul constănţean nu a răspuns apelurilor noastre repetate, l-am contactat pe fostul consilier judeţean Petrică Munteanu, pentru a vedea dacă este, într-adevăr, vorba despre terenul pe care cei doi îl deţin împreună şi pe care şi acesta din urmă l-a menţionat în declaraţia de avere. Numai că fostul ales judeţean a fost vizibil deranjat de întrebările noastre şi nu a dorit să ne spună dacă este vorba despre acel teren, îndemnându-ne să întrebăm „în altă parte“.
 
Facem precizarea că informaţiile obţinute privind atât declaraţia de avere, cât şi cele privind documentaţiile de urbanism provin din surse publice deschise. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii