Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe bani publici, pentru birocraţi Direcţia Silvică Constanţa cumpără ghete de munte

ro

20 Dec, 2012 02:41 3503 Marime text
ghete_Directia_Silvica.jpgRegia Naţională a Pădurilor - Romsilva RA, prin Direcţia Silvică Constanţa, anunţă organizarea unei proceduri de achiziţii publice pentru atribuirea contractului pentru „Furnizare încălţăminte de munte (ghete)". Valoarea estimată a contractului este de 38.603 lei.

Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 7 ianuarie 2013, ora 09.00, la sediul Direcţiei Silvice Constanţa de pe bulevardul I.C. Brătianu 250. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi, la ora 10.00.

Ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare de 770 de lei. Potrivit caietului de sarcini, produsele vor fi livrate la sediului Direcţiei Silvice şi sediile Ocoalelor Silvice Murfatlar, Băneasa, Hârşova, Cernavodă. În total, urmează să fie achiziţionate 27 de perechi de ghete pentru personalul de birou (bărbaţi), 23 perechi de ghete pentru personalul de birou (femei), precum şi 106 de perechi de ghete pentru personalul de teren (bărbaţi). Persoanele cu funcţii de decizie privind prezenta achiziţie, (inclusiv persoanele care aproba bugetul prezentei achiziţii) sunt: ing. Bogdan Ion, ec. Carmen Radus, ing. Maria Stamate, ec. George Lică, cons. jr. Mariana Buzoianu, tehn. Ancuţa Constantin din cadrul Direcţiei Silvice Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii