Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL, dragostea mea Numerologul Milena arata sansele candidatilor la fotoliile importante din PDL Constanta

ro

26 Apr, 2010 03:04 2522 Marime text

cap_3.jpgMircea Banias

Data naşterii 06 martie 1966

CIFRA DESTINULUI - 4 DIN 3 ŞI 1

Constructorul muncitor, practic, cinstit, care va şti cu siguranţă unde să aşeze piatra unghiulară la sfârşit de lucrare, Mircea Banias este un diplomat adevărat, prieten de nădejde, dacă simte că meriţi, dar şi un tip ce se descurcă excelent în lumea periculoasă a secretelor adevărate.

Temeinicia este cuvântul esenţial în ceea ce-l priveşte

Că te referi la afaceri, prieteni, serate, secrete, riscuri. Îmi place să spun risc îndelung calculat, răsucit pe cele două, cinci ori nouă feţe. Odată hotărât să intre în joc, va deveni lucid, rece, aspru, dur, muncind peste poate. Este un risc asumat, dar bazat pe realitate, pe dovezi palpabile. Mereu inspirat, pregătit, se descurcă bine în mediul simandicos al elitelor. Uneori colţuros, alteori deosebită gazdă, amabilă, cordială, fermecătoare, uşor distantă. Norocos, ai zice tu, muncitor şi atent ar fi replica lui. Uneori impulsiv, blazat alteori, adesea încăpăţânat, lucrează bine singur, deşi poate fi fermecător când în toane bune ai norocul să îl nimereşti. Adevărul este că poate fi intolerant şi că greşeşti de te bazezi pe bonomia şi drăgălăşenia vorbelor sale. Când se porneşte a munci, nu acceptă, nu admite nici banalităţi şi nici lenevia. Evident el ştie cum şi ce şi când, de unde până unde. El verifică, migăleşte, măsoară, înainte de a se avânta la drum. Nu porneşte alături de cei ce i se par a fi neserioşi, puturoşi, sau meschini, decât în cazuri extreme. Face compromisuri cu greu, chinuit. Patriot, practic, având conştiinţa propriei valori, va fi crud, oscilând între răbdare şi exprimarea făţişă a sentimentelor de nemulţumire care-l străbat. Poţi avea şansa de a fi ascultat doar dacă ceea ce vrei să-i prezinţi este important. Creativ, talentat, calculat, pragmatic şi curajos, nu se teme a porni pe drumuri nebătute. Evident, cu busola în buzunarul de la piept.

Uneori va uita să-şi manifeste afecţiunea, alteori nu va avea timp

De fiecare dată însă va aprecia atunci când cineva îi va spune o vorbă frumoasă, îşi va demonstra dragostea faţă de el.

Admiră tot ce e frumos, este atras de artă, de tablouri, de un cadru frumos, îi place şi caută un mediu liniştit, în care să poată îmbina armonios, utilul cu plăcutul - cifra zilei de naştere este 6. Este responsabil şi-i place să se achite de obligaţiile care îi revin. Dacă îşi face griji prea multe, acestea sunt legate de familia sa, fără de care nu poate, care e parte din inima sa, cea mai importantă parte.

Logic, povesteşte linia intelectului 369, că este inteligent mult peste medie, cu o memorie periculoasă, echilibrat însă, este un inventiv, un talentat, şi poate rezolva orice rapid. Fireşte îşi va pierde răbdarea cu cei care nu se vor ridica până la înălţimea sa. Lipsa lui 4 dovedeşte că ar putea munci mai mult şi chiar aşa şi este, fiindcă e 4 prin destin, şi-atunci nu-i bai că el lipseşte din numerogramă. Nu este 5, atunci ar trebui, pentru a merge mai sus, mai departe, un partener, un amic, un prieten care să-l înţepe, să-l ambiţioneze, cu care să se ambaleze pe un proiect sau altul... Se poate întâmpla să lase ocaziile să treacă pe lângă el, să nu le folosească.

mircea_banias.jpgNu unul, nici doi, ci de trei ori cifra 6 apare în a sa numerogramă. Ce-o fi 666?

Discuţiile pe această temă au fost multe. Cei mai mulţi specialişti au fost de acord că trei de 6 reprezintă latura materială a minţii umane. Oricum în numerograma zilei de naştere, când apar trei de şase, înseamnă că Banias este prea încordat. Stă cu grija în suflet când doarme, când se odihneşte, când se trezeşte... Este veşnic cu gândul la ce se va întâmpla cu casa, cu căminul, cu familia sa. Calităţile sale şi talentul, inventivitatea sa sunt practic nelimitate. Nu poate singur să stea şi vrea dovezi solide orice ai încerca să-i spui, să-i demonstrezi că-i adevărul. Nu crede în cuvântul nimănui. Vrea dovada. Este efectul lipsei cifrei 7 din numerogramă.

Şi 8 este plecat cu treburi şi-atunci, Banias îi va lăsa pe alţii să verifice amănuntele şi s-ar putea întâmpla să piardă.

Este atât de uşor să-l răneşti! Este periculos să vorbeşti liber, fără să te gândeşti înainte cu zece ore, ce vrei să-i ceri, ori să-i spui, să-i arăţi ceva. Orice părere spusă nu ştiu cum îl atinge, orice vorbă aruncată-n drum într-o rână îl doare, orice zâmbet îl răneşte de i se pare lui că a fost altcumva decât cum trebuia să fie.

Deşi prin destin este un tip care-ţi spune pe şleau ce crede despre tine, va ţine pentru el, problemele lui. Este închis, nu va dezvălui nimic despre propria persoană. Nimănui, nici lui chiar.

Nu este foarte interesat de latura materială a existenţei sale linia 147 - lipsă, dar - atenţie - va avea mereu grijă ca familiei sale să nu-i lipsească nimic.

Cei care-l văd, care îi stau în preajmă, ori cei care trec pe lângă el, îl văd ca fiind cooperant, drăguţ, un om care lucrează bine împreună cu alţi oameni, dar timid şi rezervat - cifra consoanelor 2.

E adaptabil, prin comportament - cifra numelui complet este 5. Dacă este nevoie, poate deveni orice trebuie să vadă celălalt că este.

E şef şi, ca atare, va colabora cu greu - cifra de tensiune 2. Va comanda. E evident că tensiunea intervine când trebuie să fie şi sensibil şi bun şi răbdător. Scopul său este să-i conducă pe cei mulţi, să-i urnească, să-i pună la muncă, nu să-i dădăcească.

Când are probleme, Banias va acţiona surprinzător pentru toţi. Va da dovadă de toleranţă, de multă înţelegere, de bunătate - cifra energetică 9. Cu toate acestea, este riguros şi va reacţiona hotărât când cineva va îndrăzni să îl contrazică.

În graficul temperamentului său, cifra 8 apare în secţiunea emoţională. Banias este preocupat de carieră. Îl va interesa poziţia de şef. Este ambiţios oriunde s-ar afla: acasă, la petrecere, la serviciu, îi place să domine, să simtă că are conducerea. Poate fi un aliat devotat în situaţii deosebite, grele, mai ales pentru el.

Iute la minte, isteţ peste măsură, este interesat de tot ce poate exista pe lume. Mereu altceva şi altfel. Îşi poate schimba preocupările, meseria, ţelul pe neaşteptate, reiese din cifra 5 a secţiunii mentale.

Este greu să-l calmezi, îl enervezi uşor. Are şarm şi un umor acid. Neglijent mai ales cu ceilalţi, se plictiseşte lesne, îi place să trăiască orice clipă din plin, de parcă ultima ar fi, şi-atunci, tot ce face, face cu mult spor: munceşte mult, ţipă puternic, se enervează cu simţ de răspundere... totul la maxim. Este cifra 3 din secţiunea fizică, care îi dăruieşte şi talent de actor.

Este intuitiv, poate simţi orice. Vede prin oameni, le simte pulsul, simte ce vor, când se tem ori când se-mpăunează în sinea lor. Atunci le-o retează. Este aproape de paranormal. Perfect conştient de latura spirituală a existenţei sale, va căuta să înţeleagă mereu mai mult. Tergiversează uneori şi nu prinde momentul cel mai bun pentru a acţiona. Nu că n-ar şti când vine momentul, ci doar că timpul i se poate părea nepotrivit. 2 din secţiunea intuitivă acestea le-a zărit.

Între 32 şi 59 de ani, oricât ar vrea, nu poate fi decât un familist convins. Va avea nevoie de dragoste şi de echilibru. Îşi va asuma responsabilitatea faptelor, nu va fugi nicicând de rezultatul acţiunilor sale şi nici nu le va nega.

Anul 2010 are vibraţie 3, pentru Mircea Banias: călătorii, secrete, întâlniri simandicoase, mult noroc, dar şi nervi

Luna aprilie vine cu mai multă singurătate căutată. Îl vor deranja brusc aglomeraţia, petrecerile zgomotoase, indiscreţia celor mulţi. Îşi va evalua realizările, comportamentul. Va părea de nerecunoscut, ţâfnos, morocănos, butucănos. În mai, vibraţia 8 îl impulsionează, îl scoate din amorţire şi-l îndeamnă a porni la luptă. Nu se va lăsa impresionat de nimic. Simte că poate câştiga. Va avea şi zile grele: 1, 10, 19, 28 mai - când ideal ar fi să nu demareze nici un proiect. Suficient de nervos, îngrijorat, supărat, hotărât să rupă relaţii, să renunţe. În zilele de 8, 17, 16 nu se va feri a se arăta ţâfnos, nu va comunica uşor, cu gândurile duse hăt, departe de ce şi-ar putea cineva închipui. Zilele de 6, 15 şi 24 mai pot marca schimbarea: de mentalitate, de drum etc. În iunie vibraţia este 9, destul de neprietenoasă. Dacă alegerile s-ar desfăşura în luna mai, totul ar deveni mai simplu.

Numele complet este deosebit de important. El aduce în viaţa noastră, prin vibraţiile sale, o serie de evenimente. Între 44 - 46 ani, Banias este influenţat de literele N, R, I a căror vibraţie cumulată este 5. Mircea Banias a împlint, în martie, 44 ani. Timp de 2 ani, se vor tot schimba decorurile în viaţa sa. Va deveni deosebit de maleabil, de nepătruns, de convingător. Va tinde să împrăştie, să risipească, de la bani până la sfaturi, sentimente.

Milena FARCAŞ
www.numeremilena.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • costi 26 Apr, 2010 12:18 Mai stamate maria, da la bpj ai fost, sa vezi cam cati sustinatori are mincinoasa de machidoanca la Bucuresti? cam zero. asa ca lasati vrajeala, ca daca a venit lumea la o friptura nu inseamna ca sunt si prosti sa o voteze.
  • milena 26 Apr, 2010 12:08 pentru stamate maria maine apar dezvaluiri despre Mitroi si sansele lui. eu voi scrie asa cum sunt cifrele lui. asa am facut intotdeauna. nu pot sa mint. nu pot sa tin cu unul sau cu altul. si Banias si Mitroi stiu mai bine decat tine si decat mine ca eu, dupa ce calculezn nu pot minti. depinde de voi cu cine votati. eu nu tin nici cu unul, nici cu altul. pot sa va arat dezvaluiri numerologice despre caracterul lor si despre sansele lor in 2010, in mai, in iunie, pe 1, 11, pe 21, pe 31... nici o zi nu seamana cu lelelalte. nici un om nu seamana cu celalalt. daca voi gresiti, eu sunt cea mai nevinovata.
  • Stamate Maria 26 Apr, 2010 11:43 Mai mama numeroloaga, mai lasa si tu periajul lui Banias, ca tot o sa piarda. Mai bine ai cobora in realitate si ai vedea cam cat s-au subtiat randurile sustinatorilor lui Banias. Vezi cati au participat la Sf Gheorghe pro-Banias de la Eforie Sud, ca-i numarai pe degete si ceilalti din tabara adversa a lui Mitroi si Stavrositu, care umplusera pana la refuz sala mare de la colonade. Tot de Sf. Gheorghe. Ia mai aduna odata numerele alea, inmulteste-le cu radacina patrata a sustinatorilor lui Banias si imparte-le la numarul degetelor de la picioare si sa vezi ca-ti da. ZERO. Taiat in patru.
  • dim 26 Apr, 2010 09:47 mai,tu esti normala?
  • un alegator 26 Apr, 2010 08:43 foarte interasant si foarte periculos.Milena ii poate influenta.Ar fi bine sa ne spune-ti cine urmeaza de pe o zi pe alta.