Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavilionul Expoziţional are nevoie de cadastru! Ce face Consiliul Judeţean Constanţa

ro

17 Feb, 2017 00:00 1834 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a lansat anunţul de publicitate pentru atribuirea contractului „Servicii pentru realizarea documentaţiilor cadastrale şi de înscriere în Cartea Funciară a imobilelor clădire + teren Pavilion Expoziţional Constanţa cu o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 8.600 mp şi teren în suprafaţă de 29.800 mp“.
 
Potrivit anunţului publicat pe licitatiapublica.ro, valoarea estimată a contractului fără TVA este de 17.500 de lei. Conform anunţului, ofertele vor fi depuse la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, din bulevardul Tomis nr. 51, în plic închis, însoţite de adresa de înaintare conform Formularului 1, în care se va preciza obiectul achiziţiei. Oferta va conţine o descriere a serviciilor ce vor fi prestate, în vederea conformităţii acestora cu specificaţiile tehnice solicitate. Oferta financiară va conţine formularul de ofertă - Formular 2 - şi anexă - Centralizatorul de preţuri. Totodată, ofertantul va face dovadă că poate presta serviciile solicitate în conformitate cu reglementările legale în vigoare.
 
Oferta declarată câştigătoare este cea cu preţul cel mai scăzut care îndeplineşte specificaţiile tehnice minime considerate obligatorii şi demonstrează capacitatea de îndeplinire a serviciilor.
 
Termenul-limită de depunere a ofertelor este 21.02.2017. Operatorii economici interesaţi vor posta oferta de preţ totală în sistemul electronic SEAP, secţiunea „Catalogul produse/servicii/lucrări“. Pentru a publica oferta financiară câştigătoare, operatorii economici trebuie să fie înregistraţi şi să deţină certificat digital valid pentru acces în SEAP.

Specificaţiile tehnice şi formularele sunt publicate la adresa www.cjc.ro, la secţiunea „Anunţuri publice, Anunţuri Achiziţii“. Ofertantul îşi va asuma responsabilitatea şi acceptul pentru îndeplinirea conformă şi respectarea specificaţiilor tehnice publicate pe site-ul autorităţii contractante.
 
Reamintim că, în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Judeţean, s-a discutat despre faptul că Pavilionul Expoziţional nu este intabulat, nu are autorizaţie de stingere la incendiu şi nu a plătit niciodată impozite şi taxe locale în valoare de peste jumătate de milion de euro, potrivit evz.ro.

Citeşte şi:  

evz.ro HUZUR pe bani publici. PAVILIONUL EXPOZIȚIONAL din Mamaia, un mastodont construit după vrerea lui Nicușor Constantinescu, pentru nunți și cumetrii ale apropiaților PSD
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii