Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partida Romilor Constanţa are lider nou

ro

15 Nov, 2012 02:31 7569 Marime text
romi_partida_romilor_1.jpgLiderii Partidei Romilor Pro-Europa, filiala Constanţa, au luat decizia de a susţine candidaţii PSD la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Vasile Banu, preşedintele Partidei Romilor de la Cuza Vodă, a explicat că pe data de 3 noiembrie s-a semnat la Bucureşti, între Partida Romilor Pro-Europa şi PSD, un protocol de susţinere reciprocă în alegeri. Banu a precizat că la Constanţa, Partida Romilor va fi alături de candidaţii PSD. De asemenea, Partida Romilor, filiala Constanţa îl va sprijini cu voturi şi pe deputatul Nicolae Păun, preşedinte al Partidei Romilor la nivel naţional, care şi-a exprimat dorinţa câştigării unui nou mandat de parlamentar.

romi_Mircea_Alexandru_66.jpgUn eveniment importat pentru Partida Romilor Pro-Europa, filiala Constanţa, va avea loc mâine, la ora 12.00, când va fi inaugurat noul sediul al organizaţiei. Clădirea este situată pe bulevardul Mamaia numărul 1. Cu această ocazie va fi anunţat şi noul preşedinte al Partidei Romilor Pro-Europa, filiala Constanţa. Este vorba de Dumitru Petrică care îl înlocuieşte pe Alexandru Mircea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii