Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parteneriat de afaceri Ambasadorul Republicii Croaţia, în vizită la CCINA Constanţa (galerie foto)

ro

27 Apr, 2016 00:00 2190 Marime text
Ion Dănuţ Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, a primit, ieri, vizita Excelenţei Sale Davor Vidiš, ambasadorul Republicii Croaţia la Bucureşti.
 
Directorul CCINA Constanţa a prezentat principalele domenii de activitate ale companiilor constănţene, precum şi oportunităţile de afaceri din judeţul Constanţa. Ambasadorul Republicii Croaţia la Bucureşti s-a arătat deosebit de interesat de activitatea Portului Constanţa, atât ca port maritim, cât şi fluvial, de activitatea şantierelor navale din Constanţa şi din Mangalia, afirmând că judeţul Constanţa are un mare potenţial economic.
 
Având în vedere că în judeţul Constanţa există o singură firmă cu capital din Republica Croaţia, directorul Jugănaru a lansat invitaţia firmelor din această ţară de a investi în Constanţa, de a crea aici societăţi mixte şi noi locuri de muncă. În vederea prospectării pieţei constănţene şi stabilirii unor contacte de afaceri cu agenţi economici constănţeni, directorul CCINA i-a propus ambasadorului Davor Vidiš organizarea unui parteneriat de afaceri la Constanţa, între firmele croate şi cele româneşti.
 
La finalul vizitei, ambasadorul Davor Vidiš i-a mulţumit directorului Ion Dănuţ Jugănaru pentru primire şi s-a arătat dispus să sprijine acţiunile comune şi să colaboreze pe viitor cu CCINA Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii