Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partener de afaceri, în trecut, cu actualul director al Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Constanţa Fostul fotbalist Adrian Pitu „face curăţenie” la Romsilva

ro

31 May, 2013 00:00 5081 Marime text
Regia Naţională a Pădurilor – ROMSILVA RA cumpără produse de curăţenie şi dezinfectanţi în valoare de 63.624 lei (fără TVA) pentru Direcţia Silvică Dâmboviţa. Potrivit anunţului de atribuire, au fost depuse două oferte dintre care doar una a fost admisă, astfel că, în data de 28 mai 2013 a fost atribuit contractul nr. 4964 operatorului economic „NED COM”.
SC NED COM SRL, cu sediul în Constanţa, are doi acţionari persoane fizice, respectiv pe Leonard Cristian Nedelcu (50%) şi Dragoş Adrian Pitu (50%), acesta din urmă fost fotbalist, care a evoluat printre altele şi la FC Farul Constanţa.

Numele fostului fotbalist a mai apărut şi în structura altor firme, precum SC Geocor Trade Imp – Exp SRL sau Black Sea Euro Investments SRL, printre asociaţi avându-i la un moment dat şi pe Dumitru Daniel Learciu, fostul director al Casei Judeţene de Sănătate Constanţa în prezent director general la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Constanţa, şi soţia acestuia, Cristina Sabina Learciu.

În 2007, Dragoş Adrian Pitu (35%), Leonard Cristian Nedelcu (35%) şi Dumitru Daniel Learciu (30%) au pus bazele firmei EURO INVESTMENTS & MANAGEMENT - S.R.L., din care toţi trei s-au retras un an mai târziu, şi care a fost preluată de Regep Ibram. Totodată a fost schimbată şi denumirea firmei în REGEP TRADING SRL, ea mutându-şi, totodată, şi sediul social în comuna Cumpăna.
Dragoş Adrian Pitu a fost la un moment dat partener de afaceri cu Dumitru Learciu, fost director al Casei Judeţene de Sănătate Constanţa în prezent director general la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii