Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parintii de ingeri vor inalta baloane colorate duminica, 30 mai, pe Plaja Modern

ro

28 May, 2010 03:51 1987 Marime text

cap_11.jpgParintii de ingeri dar si cei care vor sa li se alature, sunt chemati duminica, 30 mai de la ora 17:30, pe Plaja Modern, pentru a lua parte la cea de-a treia editie a manifestarii "Ziua Parintilor de Ingeri". Evenimentul face parte din campania "Mame de Ingeri", iniţiata de actrita Bianca Brad, care continua demersurile de sensibilizare a societatii romanesti cu privire la drama mamelor care si-au pierdut prematur copiii.

Simpatizantii proiectului organizat de EMMA - Eternul Miracol Materna Alinare, asociatie initiata si sustinuta de actrita Bianca Brad, vor sustine drepturile parintilor de a-si comemora copiii nascuti fara viata sau plecati prea curand din aceasta lume prin inaltarea de baloane colorate sau aprinderea de lumanari, simultan in 14 orase din Romania si patru orase din afara tarii.

Lumânări şi lacrimi pentru copiii pierduţi

Părinţii care vor lua parte la eveniment vor aprinde lumânări în memoria copiilor care au părăsit această lume şi vor înălţa baloane colorate, ca ritual simbolic de despărţire a celor îndureraţi de îngerii lor care îi păzesc din ceruri.

„În fiecare an încercăm să oferim părinţilor care au trecut prin drama pierderii unui copil, suportul emoţional de care ştim că au nevoie. Din proprie experienţă ştiu că niciun om nu trebuie să treacă singur prin aşa ceva şi că o vorbă bună, spusă cu sinceritate, poate face diferenţa majoră între un suflet chinuit şi un om pe cale să accepte încercările vieţii", a declarat Bianca Brad.

Evenimentul de duminica, unic in Romania, se desfasoara sub egida „Nicio talpa nu este atat de mica, incat să nu lase nicio urma pe lumea asta!" si reprezinta un ritual simbolic de despartire a celor indurerati de copiii dusi din lumea celor vii.

Veniţi şi înălţaţi un balon colorat în memoria acestor copii!

Veniţi, să fiţi alături de Părinţii de Îngeri!

Vă mulţumim!

Persoană de contact:

Maria Bordeiu: 0729-638.292,

e-mail: mariab@organizatiaemma.ro

http://www.organizatiaemma.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii