Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul Industrial Medgidia

ro

21 Mar, 2012 13:22 3780 Marime text
pdl.jpgIn anul 2004, dl Dumitru Moinescu a castigat alegerile cu sloganul „Schimba Primaria, salveaza Medgidia", avand ca principal obiectiv crearea de locuri de munca.

In sendinta din 20 octombrie 2005 Consiliul Local a aprobat „Strategia de dezvoltare economica" a Medgidiei, plan de masuri pentru infiintarea unui Parc Industrial.

Terenul pe care urma sa se realizeze Parcul Industrial este in apropierea localitatii Valea Dacilor si are o suprafata de 200 de hectare.

In anul 2006 s-a atasat initiativei locale, dl Hussein Aksu, cetatean turc, profesor de administratie si primar cu doua mandate intr-un mare oras din Turcia, unde realizase doua parcuri industriale. In anul 2007 era gata studiul de Prefezabilitate si Planul de Parcelare.

In primavara anului 2008 s-au obtinut doua treimi din numarul de avize necesar pentru pornirea proiectului Parcul Industrial Medgidia.

In aprilie 2008 au fost trei investitori interesati de Parcul Industrial Medgidia. Unul turc care dorea sa construiasca o fabrica de anvelope, unul spaniol din industria detergentilor si un grup de investitori chinezi care dorea sa construiasca o fabrica de automobile de mic litraj.

In timpul campaniei electorale din 2008 dl Marian Iordache caracteriza proiectul Parcul Industrial Medgidia drept „ o himera a lui Moinescu".

In noiembrie 2008, dl Iordache, ales primar, a refacut dezastruos studiul de fezabilitate si a crescut pretul terenului de la 25 euro metrul patrat la 65 euro metrul patrat.

Investitorii au plecat. Chinezii s-au dus la vecinii nostri bulgari si au construit la Lovech fabrica de automobile, pusa in functiune in februarie 2012.

Din cauza lacomiei d-lui Marian Iordache, Medgidia a pierdut o investitie de 97 milioane de euro si 2000 de locuri de munca.

In timpul mandatului sau, dl Marian Iordache a dat pe gratis 50 de hectare lui Nicusor Constantinescu, cu consecinta falimentarea a cincizeci de familii de zootehnisti.

A dat gunoiul unei firme care nu aduna deseurile , ci le tine la pastrare in ghenele orasului si pe strazi.

Credeti ca dl Marian Iordache ar fi in stare sa distruga proiectul Parcul Industrial Medgidia VANZAND cele 200 de hectare???

 Biroul de presă al Organizaţiei PDL Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Crina 23 Mar, 2012 06:38 Iordache este disperat !!!E constient ca aceste alegeri nu-i sunt favorabile !!!! Vrea sa se razbune pe medgidieni !!!! Vinde terenul PARCULUI INDUSTRIAL !!! Nu-l lasa-ti sa distruga acest proiect este sansa noastra a medgidienilor !!! Votati MOINESCU !!!
  • vera 22 Mar, 2012 07:54 Un proiect care ne va tine parintii, fratii, prietenii si copii acasa si nu vor mai fi nevoiti sa plece in strainatate sa munceasca. Intotdeauna v-ati gandit la medgidieni si la oras in comparatie cu Marian Iordache care si-a tinut in brate prietenii. Va multumim ca sunteti cu privirea si sufletul indreptate spre noi. Medgidia va vrea la primarie!