De-ale iernii
Evenimentele iernii in Constanta
23:00 28 03 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Doi bucureşteni investesc la Constanţa Parcare nouă, pe bulevardul Aurel Vlaicu

ro

04 Aug, 2015 00:00 1311 Marime text
Pe bulevardul Aurel Vlaicu va fi amenajată o parcare pietruită, cu cabină de pază, grup sanitar, spaţii verzi, flori şi gazon.
 
Bucureştenii Constantin Alin Pălimaru şi Mihai Pălimaru au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Amenajare parcare (platformă pietruită, împrejmuire teren, cabină pază, grup sanitar)“. Astfel, se propune amenajarea terenului situat în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 143, lot 1, în vederea realizării unei parcări auto. Împrejmuirea propusă are rolul de a delimita suprafaţa terenului şi de a proteja împotriva intruziunilor. Terenul, în suprafaţă de 5.000 mp, va fi împrejmuit cu gard definitiv. Împrejmuirea va fi realizată din soclu beton armat, stâlpi din beton armat şi panouri de tablă cutată. Pe latura de est va fi realizată o poartă de acces glisantă, din ţeavă metalică şi panou din tablă cutată. Platforma pietruită va fi realizată pe o suprafaţă de teren de 4.428,28 mp şi va fi utilizată ca parcare auto. Cabina, poarta şi grupul sanitar vor fi o construcţie parter cu suprafaţa de 24 mp, cu structură din zidărie portantă de cărămidă/BCA. Planşeul peste parter se va executa din lemn şi se va sprijini prin centuri din beton armat pe zidurile portante. Fundaţiile vor fi continue sub ziduri, prevăzute cu centuri din beton armat. La exterior, construcţia va fi termoizolată cu plăci de polistiren, se va finisa cu tencuială decorativă culoarea crem-alb şi va avea soclu placat cu piatră naturală. La interior se prevăd vopsitorii lavabile în culori pastelate şi pardoseli din gresie. Pereţii interiori ai grupului sanitar vor fi placaţi cu faianţă. Tâmplăria se va executa din PVC cu geam termopan. Învelitoarea se va executa din ţiglă, ceramică sau metalică, pe şarpantă din lemn. De asemenea, va fi amenajată o suprafaţă de 547,72 mp de spaţiu vede, iar pe laturile de nord, sud şi vest se vor planta pomi, flori şi gazon. Ca urmare a cererii depuse de Constantin Alin Palimaru şi Mihai Palimaru, pentru acest proiect, a fost emis Certificatul de Urbanism nr. 1812/09.06.2015.

Ti-a placut articolul?

Comentarii