Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paraşutist român mort în timpul unui exerciţiu militar. Avea 30 de ani. Era căsătorit şi avea un copil

ro

26 Jul, 2017 17:11 12380 Marime text
Un militar a suferit un accident miercuri, 26 iulie, în jurul orei 14.40, în timpul unui exercițiu de parașutare, în zona aerodromului Zărnești.
Militarului i-a fost acordat primul ajutor la fața locului, însă, cu toate eforturile echipei de intervenție SMURD, a fost declarat decedat în jurul orei 15.35.

Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicică, din Direcția informații militare, era în vârstă de 30 de ani, fiind angajat în Ministerul Apărării Naționale din anul 2013. Era căsătorit și avea un copil.

Pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar. De asemenea, conform procedurilor legale, șeful DIM a ordonat constituirea unei comisii interne de anchetă.

Joi, 27 iulie, la ora 8.30, vor fi organizate în toate unitățile militare din țară ceremonii de comemorare a locotenentului Gabriel Dinicică.

Adrian Țuțuianu, ministrul apărării naționale, este alături de familia militarului căzut la datorie și transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii