Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parada motocicliştilor la Constanţa. Week-endul acesta are loc Seawolves Bike Fest 10 la Mamaia (galerie foto+video)

ro

10 Jun, 2017 13:57 4314 Marime text
Peste 4.000 de participanţi şi-au dat întâlnire în acest week-end la Mamaia pentru a participa la a zecea ediţie a celui mai mare festival motorock din România, Seawolves Bike Fest 10
 
Cele mai tari motociclete, cele mai faine concerte rock, bere în valuri, fete frumoase şi atmosferă incitantă la cel mai mare festival de motorock din România. Timp de trei zile, 9-11 iunie, Seawolves Bike Fest 10 oferă un spectacol total în sunetul dulce al motoarelor puternice. Ediţia din această vară va fi una specială. Vom sărbători împreună al zecelea an petrecut împreună la malul mării, alături de mii de motociclişti veniţi din toată ţara şi de peste hotare. Ne-am stabilit cartierul general, locul unde vom sărbători cu toţii, la Camping S, în Mamaia Nord. 
 
Astăzi a avut loc tradiţionala paradă de la Seawolves Bike Fest, care va traversa staţiunea Mamaia şi oraşul Constanţa.

“Numărul de motociclete prezente la paradă a crescut de la ediţie la ediţie. Anul acesta sper să trecem de 1.000 de participanţi, mai ales că avem tot concursul din partea Poliţiei Rutiere, care ne va trimite o escortă impresionantă. De altfel, la paradă vor fi prezente toate motociclete poliţiei din regiune. Parada va pleca din Camping S, va intra în oraş pe Bulevardul Lăpuşneanu până la Dacia, apoi vom continua pe Bulevardul Tomis, până pe Bulevardul Ferdinand. Reintrăm pe Bulevardul Lăpuşneanu, în zona ICIL, şi mergem din nou în Camping S, în Mamaia Nord. Va dura cam o oră şi ne dorim ca turiştii şi constănţenii să fie în număr cât mai mare pe stradă, să ne vadă. Este o ocazie extraordinară să vadă o mare coloană cu motociclete de toate tipurile şi acest lucru se întâmplă o dată pe an la Constanţa”, au precizat organizatorii.

 
Tricouri ude şi rock pentru sufletul
 
Distracţia se mută din nou în Camping S, unde concursurile trăznite vor întreţine atmosfera de bună dispoziţie.  Seara este dedicată concertelor rock, pe scenă urcând trupe autohtone şi fraţii noştrii de peste Prut, Alternosfera.
 
Luminile artificiilor vor “aprinde” cerul, iar  fetele ne vor încinge sufletele la Late Night Show. Vom rămâne împreună până în zori de zi, în jurul focului de tabăra, alături de cântările haiduceşti ale prietenilor Silviu Covaci, Ionuţ Micu şi Virgil Stoica.
 
Intrarea se plăteşte o singură data pentru tot festivalul şi este de 35 de lei, iar accesul în camping se va face pe baza de brăţări valabile pentru toată perioada evenimentului.
 
Programul evenimentului
 
Sâmbătă, 10 Iunie
 
Ora 13.00 - Paradă moto până în centrul oraşului Constanţa şi retur
 
Ora 15.00 - Concursuri cu premii prezentat de Cristian Hrubaru
- Ştafeta de bere (echipe de câte 4)
- Trasul sforii (echipe de câte 4)
- Prindul cârnatului de pe motor
- Lupta cu pungi de apă (echipe de câte 3)
- Tricouri ude (Girls only!!!)
 
Ora 19.00 - Concerte live Rock Bands Night
Pe scenă vor urca următoarele trupe:
STONELIGHT
LUPU CEL RĂU
ZOB
TROOPER
ALTERNOSFERA (Rep. Moldova)
 
Ora 00.30 - Foc de artificii
 
Ora 01.00 - Late Night Show (show erotic)
 
Ora 01.30 - Recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) - la foc de tabără lângă beach-barul de pe plaja Campingului S

Citeşte şi: 

Motocicliştii îşi dau întâlnire în week-end la Mamaia la festivalul Seawolves Bike Fest 10 (galerie foto)

 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii