Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz a primit Emblema de Onoare a Forţelor Navale (galerie foto)

ro

28 Feb, 2011 02:13 4084 Marime text
atestat_atestat_prefect.jpgReprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a primit în acest week-end un atestat şi o medalie „în semn de recunoştinţă pentru profesionalismul, responsabilitatea, dar şi pentru sprijinul eficient şi oportun acordat Forţelor Navale". Atestatul este semnat de viceamiralul dr. Aurel Popa, şeful Statului Major al Forţelor Navale.

Distincţia a fost acordată în cadrul evenimentului referitor la aniversarea a 115 ani de la înfiinţarea Flotei Militare, principala componentă a Forţelor Armate Române. Activităţile dedicate acestui eveniment au avut loc pe faleza Comandamentului şi au început cu un ceremonial militar şi religios, urmat de un moment omagial în cadrul căruia au fost conferite distincţii şi plachete aniversare, dezvelirea unui bust din marmură al viceamiralul Vasile Urseanu, primul comandant al Flotei Militare, şi depuneri de coroane de flori la Crucea Marinarilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vadim 01 Mar, 2011 11:15 care forte navale ? cele vindute de seful direct traian basecu?deliorga si mafia lui sa traiasca