Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pagubitii Vectra, chemati la reconciliere

ro

10 Nov, 2009 01:14 1572 Marime text
protest_pagubiti_vectra_construct_29.jpgDupă ce luni la rând cei care trebuiau să-şi primească locuinţele de la dezvoltatorul imobiliar Vectra şi-au pierdut speranţele că-şi vor mai recupera vreodată investiţia, ieri, „proprietarii" din Vila Roma, amplasată pe strada Baba Novac, au fost chemaţi la centrul de informare al societăţii, cu copii după chitanţe şi contracte în vederea predării apartamentelor.

În fond, după cum susţine Elena Androne, responsabila cu relaţii publice a Asociaţiei Păgubiţilor, aceasta nu este decât o strategie de marketing, un demers de „ochii lunii", cu atât mai mult cu cât respectivele apartamente nu se pot preda pentru că nu sunt racordate la canalizare, apă, gaze ori electricitate: „Ei se pregătesc să ne dea nişte apartamente în care nu ai cum să locuieşti. Am cerut mai multe lămuriri persoanei responsabile de la centrul de informare în legătură cu branşarea la utilităţi, însă ni s-a spus că nu se ştie nimic în acest sens şi că este posibil să trecem la capitolul clauze această problemă".

Chiar dacă lucrările stagnează de luni bune şi niciun muncitor nu a mai fost văzut că lucrează la vreun bloc, instanţa a cerut firmei Vectra să prezinte un raport de lucru prin care să arate cum decurg lucrările pe fiecare clădire în parte. Rămâne de văzut acum ce poate preda dezvoltatorul imobiliar, cu atât mai mult cu cât oricine merge la faţa locului vede că, de fapt, lucrările au îngheţat de multă vreme.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii