Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Păgubită de „jaful secolului“ Sevda Impex SRL îşi ridică spaţiu comercial supraetajat lângă Cazinoul din Mamaia (document)

ro

25 Apr, 2015 00:00 6414 Marime text
Sevda Impex SRL se extinde în staţiunea Mamaia. Firma pe care funcţionează un celebru magazin de bijuterii a depus la Primăria Constanţa un anunţ de informare privind consultarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru extinderea şi supraetajarea imobilului c1 - alimentaţie publică şi pentru supraetajarea imobilului c2 - spaţiu comercial, situat în Constanţa, staţiunea Mamaia, zona Cazino Sud - Teatru de Vară.

Anul trecut, Sevda anunţa deschiderea a patru magazine în Mamaia, zona Cazino, Eforie Nord şi Neptun, „pentru a satisface nevoia de frumos a turiştilor veniţi pe litoralul românesc“, după cum afirmau reprezentanţii companiei.
Societatea Sevda Impex SRL s-a înfiinţat în anul 1993, începându-şi activitatea prin import direct din Turcia de produse pentru copii: îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, bijuterii din argint. În ultimii ani, societatea şi-a diversificat gama de articole importate, cât şi furnizorii de marfă, ajungând în prezent să aibă relaţii cu parteneri din mai multe ţări: Italia, Spania, Thailanda, Hong Kong, China, Turcia, Polonia, Filipine şi Elveţia. În prezent, principalul domeniu de activitate al magazinelor Sevda îl reprezintă comercializarea bijuteriilor din argint şi aur, gablonzuri, tablouri, sticlărie artizanală şi decorativă, produse argintate, ceasuri de mână. Unic asociat în firmă este Erol Anefi, tot el având şi calitatea de administrator. Firma are ca obiect de activitate „comerţul cu amănuntul al ceasurilor şi bijuteriilor în magazine specializate“. În iunie 2010, proprietarul magazinelor Sevda a trecut printr-o mare cumpănă: Cristian Marian Gheorghiu, cunoscut sub numele de Cristel, alături de câţiva tovarăşi, ar fi pus la cale ceea ce a primit mai târziu denumirea de „jaful secolului“. Ţinta: tablouri, icoane şi bijuterii din aur şi argint, în valoare de aproximativ un milion de euro. Planul le-a fost dejucat de poliţişti, iar Anefi a rămas cu averea intactă. De fapt, comoara din casa de pe strada Viceamiral Murgescu reprezenta marfă pentru magazinele de bijuterii Sevda. „Împăratul Cristel“ a primit, în ianuarie 2011, o pedeapsă cu închisoarea de şapte ani.
 
Citeşte şi:
„Împăratul“ a căzut la primul jaf: Cristel, aliat cu Ciocârlan şi Velichea în spargeri
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii