Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pagina de Facebook „Respect, Radu Mazăre“, uitată rapid de constănţeni

ro

19 May, 2014 00:00 2025 Marime text
După ce Facebook-ul a fost împânzit de pagini create în numele primarului Radu Mazăre, dintre care foarte populare au devenit „Mazăre în Brazilia“ şi   „Radu Mazăre Preşedinte“, pe 8 aprilie, a fost creată o nouă pagină de susţinere pe reţeaua de socializare, denumită „Respect, Radu Mazăre“. Ziua coincide cu cea în care edilul-şef a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus la sediul central DNA pentru a fi audiat în cunoscutul dosar legat de construirea locuinţelor din campusul social „Henri Coandă“. Amintim că în aceeaşi zi au fost efectuate şi percheziţiile procurorilor DNA atât la domiciliul primarului, cât şi la Primăria Municipiului Constanţa.
Dacă în urmă cu exact o lună, la doar câteva zile de la înfiinţarea paginii de Facebook, aceasta primise deja 708 aprecieri, astăzi, contul nu depăşeşte 951 de aprecieri. Sub sloganul „Respect, Radu Mazăre! Români, arestările preventive abuzive trebuie oprite!“, utilizatorii care au realizat această pagină au distribuit, doar în data de 9 aprilie, nu mai puţin de 14 ştiri. Apoi, numărul materialelor postate a scăzut treptat, odată cu numărul utilizatorilor care urmăresc acest cont, în data de 11 mai fiind postată o ultimă ştire referitoare la edilul-şef al municipiului Constanţa.
„Magistraţi, opriţi reţinerile şi arestările preventive abuzive, respectaţi condiţiile legale stabilite pentru măsurile preventive!“, este îndemnul care încă mai întâmpină puţinii vizitatori ai paginii de Facebook „Respect, Radu Mazăre“.
Pe 17 aprilie, la numai câteva zile distanţă de la crearea acestui cont, a fost realizată, după acelaşi model, pagina de Facebook „Respect, Gabriela Firea“, iniţiativă care s-a dovedit un fiasco total, concretizându-se în două postări şi patru aprecieri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii