Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ornamente pascale împodobite cu beteală de iarnă amplasate în intersecţiile din Constanţa (galerie foto + video)

ro

11 Apr, 2017 18:07 6549 Marime text
De câteva zile în intersecţiile, sensurile giratorii şi bulevardele din municipiul Constanţa au "răsărit" mai multe ornamente pascale, împodobite cu beteală din pomul de iarnă. Cu toate că trebuie să ne poarte cu gândul către Sărbătorile Pascale, acestea nu par decât o resuscitare a globurilor de Crăciun care au împodobit municipiul Constanţa în perioada Sărbătorilor de Iarnă. 

Reamintim că, Primăria Constanţa a atribuit contractul privind furnizarea prin închiriere, inclusiv montare-demontare, a unor produse constând în instalaţii de iluminat ornamental cu ocazia sărbătorilor pascale 2017 în municipiu.  Contractul a fost adjudecat de Neon Lighting SRL, din Cluj.Napoca, contra sumei de 102.984 de lei, deşi valoarea estimată a achiziţiei era de 132.000 de lei, fără TVA. S-a realizat, prin urmare, o mică economie. În plus, toate produsele decorative utilizate in iluminatul festiv sunt echipate cu sursă de lumina de tip LED, astfel încât să se asigure un consum mic de energie electrică. 

 Firma câştigătoare se laudă cu un portofoliu bogat în lucrări derulate în malluri, firme luminoase, dar şi iluminat festiv de sărbători.

Mai mult aceasta a obținut la sfârșitul anului trecut contracte de furnizare de produse pentru iluminatul festiv din Cernavoda, Suceava și Olt pentru sărbătorile de iarnă 2016-2017, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă o parte dintre ornamentele folosite nu au fost resuscitate pentru ornamentele pascale "plantate în intersecţiile din Constanţa. "


Potrivit documentelor publice, SC Neon Lighting a câştigat anul trecut un contract similar pentru iluminat festiv în oraşul Cernavodă, în sezonul rece 2016-2017.

Conform informaţiilor financiare oferite de site-ul Ministerului Finanţelor Publice, firma din Cluj are o medie de 46 de salariaţi, iar afacerea a fost pe val în ultimii ani, cu un profit de peste 4 milioane de lei anual.

Citeşte şi: 

Cât a plătit Primăria Constanţa. Ornamentele pascale, închiriate de la clujenii de la Neon Lighting SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii