Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordinea de zi a şedinţei CN APM SA, completată Schimb de terenuri între Portul Constanţa şi Direcţia Regională a Finanţelor Publice Galaţi

ro

20 Mar, 2018 00:00 2532 Marime text
Ordinea de zi a şedinţei ordinare a Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime (CN APM) SA, convocată (pentru a doua oară) în data 16.04.2018, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor, respectiv 17.04.2018, a fost completată.
 
Astfel, se propune solicitarea trecerii unui teren în suprafaţă de 10.000 mp, aflat în domeniul public al statului, din administrarea Ministerului Transporturilor şi concesiunea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa în administrarea Ministerului Finanţelor Publice - Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Regională a Finanţelor Publice Galaţi.
 
La aceasta se adaugă propunerea pentru avizarea demarării procedurilor legale în vederea iniţierii unei hotărâri de Guvern pentru aprobarea trecerii unui teren în suprafaţă de 6.012 mp aflat în domeniul public al statului din administrarea Ministerului Finanţelor Publice - Agenţia Naţională de Administrare Fiscala, Direcţia Regională a Finanţelor Publice Galaţi în administrarea Ministerului Transporturilor şi concesiunea CN APMC.
 
Materialele şedinţei şi formularele de procuri speciale pentru reprezentare se pun la dispoziţia acţionarilor la sediul companiei începând cu data de 2.04.2018. Dreptul de vot se poate exercita direct, prin reprezentant, prin corespondenţă sau prin mijloace electronice, conform statutului companiei.
 
Acţionarii îşi pot exercita opţiunea prin transmiterea votului prin corespondenţă până la data de 13.04.2018, ora 11.00, voturile prin corespondenţă fiind transmise la sediul CN APM. În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare AGA, se reprogramează şedinţa în data de 17.04.2018, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii