Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oraşul se pregăteşte de sărbătoare La Ovidiu a început curăţenia de primăvară (Galerie foto)

ro

05 Apr, 2012 00:00 1639 Marime text
curatenie.jpgA trecut iarna, se apropie Paştele, iar Ovidiu îmbracă haine de sărbătoare. În câteva zile oraşul va căpăta un aer primăvăratic, dar şi specific sărbătorilor pascale

Primăria oraşului Ovidiu execută în această perioadă lucrări de vopsire a bordurilor şi a pomilor. „Se apropie Paştele şi, aşa cum toată lumea face curăţenie generală în case, şi noi am început curăţenia generală a oraşului", a precizat primarul Dumitru Bocai. Oraşul nu numai că va căpăta un aer primăvăratic, dar va avea un aspect de sărbătoare. Zeci de flori vor înfrumuseţa în perioada următoare străzile. Peste aproximativ două săptămâni, când vremea se va mai încălzi, autoritatea locală va planta pomi, iar pe stâlpii de iluminat vor fi agăţate flori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ovidean 05 Apr, 2012 07:57 Bravo!De cand este aceasta echipa orasul arata SUPER!Nu o spun eu ci cunostintele mele din alte orase care trec prin Ovidiu. Pot sa comenteze ce vor ce care vor sa "muste " dar pe vremea lor nu s-a facut nimic, si daca vor reusi ceea ce nu se va intampla , nu vor fi in stare nici sa intretina ce s-a facut.