Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operațiune dramatică. Cățel salvat din calea flăcărilor

ro

22 Mar, 2017 15:13 2779 Marime text

În intervențiile la care sunt solicitați, pompierii se confruntă cu situații neprevăzute. În multe cazuri, trebuie să intervină pentru stingerea de incendii și salvarea persoanelor expuse pericolului de a muri în flăcări. În alte situații, este vorba de animale care sunt salvate în ultimul moment. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, un cățel a fost salvat din calea flăcărilor de un pompier hunedorean.

Plutonierul adjutant șef Mihai Deac și echipa lui de la Detașamentul Hunedoara au fost solicitați să intervină la un incendiu de vegetație uscată izbucnit în zona Buituri. În timp ce muncea pentru stingerea arderii, pompierul a zărit un cățeluș spre care înaintau flăcările.

Cățelul, de doar câteva saptamâni, era legat într-un sac și nu ar fi putut fugi din calea incendiului, dacă nu l-ar fi salvat și eliberat pompierul.

După ce a cunoscut, din nou, libertatea, micul patruped a primit mâncare și apă de la pompierul salvator, care apoi l-a dus la un adăpost din Hunedoara.

Foto: ISUHD-Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iancu de Hunedoara
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii