Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Oftică a rămas” Mazăre îl atacă pe inspectorul ANI care a sesizat DNA-ul cu privire la un posibil conflict de interese al primarului

ro

19 Dec, 2014 00:00 2243 Marime text


Şeful administraţiei publice locale constănţene, Radu Mazăre, a făcut, ieri, câteva comentarii legate de Elena Galan, directorul general al compartimentului „Inspecţia de Integritate” din cadrul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), care a sesizat DNA-ul cu privire la posibila săvârşire de către Mazăre a infracţiunii de conflict de interese.


Astfel, conform spuselor edilului-şef, Galan nu poate fi imparţială pe motiv că, pe vremea când lucra în Primăria Constanţa, i s-a imputat o sumă. „Era inspector la Primărie. În 2005. La două săptămâni după ce i-am imputat suma doamnei inspector, a plecat din Primăria municipiului Constanţa. După care a dat în judecată Primăria, a câştigat imputaţia. Deci este o poveste în spatele acestei doamne inspector. Orice inspector de la ANI, în momentul în care începe să cerceteze o persoană şi să facă un dosar, semnează o declaraţie de imparţialitate în care spune că n-are niciun motiv de ranchiună”, a declarat Mazăre. Totodată, primarul Constanţei a ţinut să menţioneze că un fost angajat al administraţiei locale, căruia i s-a imputat la un moment dat o sumă de bani, nu poate fi imparţial. „Ca să mă cerceteze cineva căruia eu i-am imputat o sumă în baza referatului Comisiei de disciplină, că a încălcat, după aia a plecat din Primărie supărată, ne-a dat în judecată. Credeţi că ăla poate fi imparţial? Oftică, pe undeva, a rămas”.
Radu Mazăre a menţionat că, pe lângă plângerea penală pe care a făcut-o împotriva Elenei Galan, pe lângă daunele pe care i le cere, a făcut şi o plângere administrativă la conducerea ANI şi la Comisia Naţională de Integritate. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii