Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la Parchetul Judecătoriei Constanţa. Cum a reuşit un individ să fure trei maşini de lux din Constanţa. Suspectul a fost reţinut

ro

11 May, 2017 16:00 4066 Marime text
La data de 10.05.2017, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul reţinut A.S.I., cercetat pentru săvârşirea a cinci infracţiuni de furt calificat, prev. de art. 228 alin.1-229 alin. 1 lit. b) şi d) din C.pen. şi trei infracţiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 alin. 1 din C.pen,  toate cu aplic art. 38 alin. 1 din C.pen. şi cu aplic art. 41 alin.1 din C.pen.
 
Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 30.04/01.05.2017, a pătruns prin spargerea geamului portierei dreapta faţă, în autovehiculul marca Mercedes-Benz, de unde a sustras cheia de contact a autovehiculului marca Audi A6. În cursul aceleiaşi nopţi, cu ajutorul cheii sustrase, a pătruns în autovehiculul marca Audi A6, care se afla parcat în apropiere, pe care l-a sustras şi l-a condus pe drumurile publice din jud. Constanţa, după care l-a abandonat pe raza loc. Cernavodă, întrucât autovehiculul a suferit avarii care au făcut imposibilă deplasarea cu acesta.

În noaptea de 02/03.05.2017, a pătruns prin spargerea geamului portierei stânga faţă, în autovehiculul marca Mercedes-Benz E250, de unde a sustras cheia de contact a autovehiculului marca Ford Focus. În cursul aceleiaşi nopţi, cu ajutorul cheii sustrase, a pătruns în autovehiculul marca Ford Focus, de unde a sustras cheia autovehiculului marca Mercedes-Benz E250, iar cu ajutorul cheii respective, a pătruns în autovehiculul marca Mercedes-Benz E250, pe care l-a sustras şi l-a condus pe drumurile publice din jud. Constanţa, după care l-a abandonat pe raza loc. Cernavodă.

Tot în cursul nopţii  de 02/03.05.2017, cu ajutorul cheii sustrase din autovehiculul marca Mercedes-Benz E250, suspectul a sustras autovehiculul marca Ford Focus, pe care l-a condus pe drumurile publice din Mun. Constanţa, după care l-a abandonat întrucât a provocat un eveniment rutier.

"Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie" - au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. 

Instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile pe numele suspectului. Acesta a fost reintrodus in arestul IPJ Constanța.Din cercetările efectuate s-a stabilit că înainte de aceste furturi a mai spart și furat cu predilecție Dacii. Acesta este recidivist, având o condamnare.

Citeşte şi:

UPDATE! Un tânăr din județul Ialomița fura maşini din Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii