Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Timişoara s-a plâns la CNSC de o licitaţie organizată de Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA

ro

10 Dec, 2016 00:00 3590 Marime text
Nemulţumită de rezultatul unei licitaţii organizate de Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA, SC DMV Aviatech SRL s-a adresat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). Prin contestaţia înregistrată la CNSC cu nr. 35524/21.11.2016, depusă de SC DMV Aviatech SRL, cu sediul social în Timişoara, formulată împotriva documentaţiei de atribuire elaborate de SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitaţie deschisă organizate în vederea atribuirii contractului de „Furnizare echipamente aeroportuare”, s-a solicitat obligarea autorităţii contractante la luarea de măsuri de remediere.
 
Acestea sunt: eliminarea sau modificarea clauzei de la pct. II.3) din Fişa de date a achiziţiei, referitoare la durata contractului şi la termenul de livrare de o lună de la data atribuirii contractului; eliminarea clauzelor din caietul de sarcini pentru autospeciala cu lamă şi perie cu suflantă, autobuz de pasageri (Apron Bus) şi autospecială suprafaţă de mişcare, cu privire la livrarea din stoc, până cel mai târziu la data de 12.12.2016. Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins, ca nefondată, contestaţia SC DMV Aviatech SRL, în contradictoriu cu Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA.

Despre DMV Aviatech SRL

Firma a fost înfiinţată în anul 2014 şi are sediul social în municipiul Timişoara, Piaţa Alexandru Mocioni. Capitalul social subscris este de 200.000 de lei, integral vărsat, compus din 4.000 de părţi sociale. Asociat unic al firmei este Nicolae Valentin Stoi, născut pe 6.12.1979, în Lupeni, Hunedoara. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de „comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii