Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Bucureşti contestă un contract atribuit de Spitalul Judeţean Constanţa. Vezi despre ce este vorba! (document)

ro

14 Mar, 2017 00:00 3084 Marime text
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a decis să respingă, ca nefondată, contestaţia formulată de Messer România Gaz SRL în contradictoriu cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“. Împotriva acestei decizii se poate formula plângere în termen de zece zile de la comunicare.
 
Messer România Gaz SRL a solicitat CNSC să dispună:
- admiterea contestaţiei;
- obligarea autorităţii contractante la anularea parţială a comunicărilor ofertei câştigătoare, respectiv comunicarea ofertei câştigătoare pentru Lotul 2;
- obligarea autorităţii contractante la anularea parţială a raportului procedurii nr. 3405 din 30.01.2017, exclusiv pentru Lotul 2 şi exclusiv pentru ofertantul Linde Gaz SRL;
- obligarea autorităţii contractante la constatarea faptului că oferta depusă de ofertantul Linde Gaz SRL este inacceptabilă din cauza DUAE depus incomplet, fapt ce atrage respingerea acesteia;
- obligarea autorităţii contractante la declararea ofertei câştigătoare pentru Lotul 2 dintre ofertele rămase admisibile.
 
Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, în conformitate cu prevederile art. 14, alin. (2) din Legea nr. 101/2016 privind remediile şi căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziţie publică, a contractelor sectoriale şi a contractelor de concesiune de lucrări şi concesiune de servicii, a adoptat, pe data de 7.03.2017, decizia nr. 482/C11/369, prin care respinge contestaţia nr. 1772 din 13.02.2017, formulată de Messer România Gaz SRL, cu sediul social în Bucureşti, reprezentată de Wolfgang Indenhuck, în calitate de director general, şi convenţional de Cabinet de Avocat Antonella Angelescu, prin avocat Antonella Angelescu, împotriva raportului procedurii de atribuire nr. 3405 din 30.01.2017, în ceea ce priveşte declararea ofertei Linde Gaz SRL drept câştigătoare a Lotului 2, emis de către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii simplificate, desfăşurată într-o etapă, în conformitate cu cap. III, secţiunea 1, paragraful 10 din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, cu modificările şi completările ulterioare, modalitatea de derulare a procedurii de atribuire fiind online, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică de produse, divizat pe loturi, având ca obiect „Gaze medicale - cinci Loturi“, cu referire exclusivă la Lotul 2 - „Protoxid de azot la tub“.

Despre Messer România Gaz SRL, firma contestatoare 

Firma Messer România Gaz SRL este înregistrată în Registrul Comerţului la data de 30.04.1998 şi are sediul social în municipiul Bucureşti. Capitalul social subscris, integral vărsat, este de 2.178.240 de lei, cu un număr de părţi sociale de 68.070, valoarea uneia fiind de 32 de lei. Asociatul unic al societăţii (persoană juridică) este Messer Belgium NV. Aportul la capital este de 2.178.240 de lei, cu un număr de părţi sociale de 68.070 şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%.
Wolfgang Indenhuck deţine calitatea de administrator al societăţii care, potrivit codificării CAEN, are ca domeniu principal de activitate fabricarea gazelor industriale.
  
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii