Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă cu acţionariat francez vrea să tipărească tichetele valorice din cadrul Programului „Respect“ al Primăriei Constanţa

ro

06 Feb, 2017 00:00 2168 Marime text
Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa a organizat o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Servicii de imprimare şi asigurarea funcţionalităţii şi securităţii tichetelor valorice, precum şi de distribuire a tichetelor valorice la beneficiarii înscrişi în Programul «Respect»“. Valoarea estimată a contractului este de 560.000 de lei, fără TVA, bani de la bugetul local pentru un contract care va fi valabil timp de 12 luni.
 
Potrivit informaţiilor publicate pe SEAP, a fost depusă o singură ofertă, de către Cheque Dejeuner România SRL, cu subcontractorul Compania Naţională Poşta Română SA.
 
Obiectul contractului constă în asigurarea serviciului de imprimare şi distribuire a tichetelor sociale la domiciliul/reşedinţa/adresa de corespondenţă a persoanelor înscrise în Programul „Respect“. Fiecare persoană înscrisă beneficiază de patru tichete valorice cu valoarea nominală de 10 lei/tichet pentru fiecare tranşă. Numărul estimat de tichete valorice distribuite într-un an va fi de maximum 1.120.000 de bucăţi, pentru 35.000 de beneficiari, în opt tranşe, în plicuri conţinând câte patru tichete de 10 lei. Tichetele valorice se vor livra de opt ori pe an, în plic închis, la domiciliul/reşedinţa/adresa de corespondenţă a destinatarilor.
 
Imprimarea şi pregătirea plicurilor pentru distribuire se vor realiza pe baza comenzilor transmise de către autoritatea contractantă; comanda se va face în prima zi lucrătoare a lunii în care se acordă tichetele valorice şi va avea ataşată în format electronic lista destinatarilor cu numele, prenumele, adresa de corespondenţă şi codul numeric personal. Plicurile vor avea inscripţionată sigla SPAS Constanţa, în format alb-negru, denumirea programului social, numele, prenumele şi adresa de corespondenţă ale destinatarilor.
 
Activitatea componentă a contractelor constă în prestarea serviciului de imprimare şi distribuire a tichetelor sociale la domiciliul/reşedinţa/adresa de corespondenţă a persoanelor înscrise în Programul „Respect“, conform specificaţiilor tehnice şi cantităţilor prevăzute în caietul de sarcini.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: Emil Andrei Mereuţă, Andrada Bărbatu, Ecaterina Velica, Aurelia Leu, Anca Claudia Mădularu, Silvia Mitu, Daniela Ou, Maria Roşu, Iulia Zahariciuc, Georgiana Zainea.

Despre Cheque Dejeuner România SRL

Cu sediul social în Bucureşti, Şoseaua Dudeşti-Pantelimon, firma a fost înfiinţată în 2002. Capitalul social subscris, de 19.022.090 de lei, integral vărsat, este compus din 1.902.209 părţi sociale. Firma este deţinută de CD Holding Internationale, cu sediul în Franţa. Persoane împuternicite sunt Catherine Amelie Rose Broutin Coupet, născută pe 24.04.1965, în Annceullin, Franţa, Elena Pap, născută pe 4.03.1968, în Bucureşti, şi Julien Serge Frederic Anglade, născut pe 18.06.1976, în Epinal, Franţa. Cheque Dejeuner România SRL desfăşoară activităţi de intermediere a tranzacţiilor financiare.
 
Reamintim că, în anul 2016, de contractul „Servicii de realizare a imprimatelor şi a serviciilor ce constau în asigurarea funcţionalităţii şi securităţii tichetelor valorice, precum şi distribuirea tichetelor valorice la domiciliul/reşedinţa/adresa de corespondenţă a persoanelor înscrise în Programul «Respect»“ a fost atribuit firmei Edenred România SRL.

Citeşte şi: 

Programul Respect continuă
Primăria Constanţa, licitaţie pentru atribuirea contractului pentru imprimarea tichetelor valorice (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii