Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie a încercat să mituiască un poliţist cu 400 de euro pentru a-şi scăpa fiul de un dosar penal

ro

05 Mar, 2017 14:38 1899 Marime text
Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au prins în flagrant o persoana in timp ce  oferea cu titlu de mită  suma de 400 de Euro  unui agent de poliţie din cadrul  I.P.J. Mureş – Secția de Poliție Rurală nr. 1 Gornești – Post de Poliție Sângeorgiu de Mureș, in scopul de a nu-i întocmi fiului sau dosar penal pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul rutier. 

Potrivit DGA, la data 02.03.2017,  un politist a formulat un denunţ cu privire la faptul că, in ziua anterioara, în timp ce își exercita atribuțiile de serviciu pe linie rutieră, l-a depistat în trafic pe H.S.Z., conducand un autoturism desi avea permisul de conducere suspendat, sens in care i-a întocmit dosar penal. Cu această ocazie, barbatul a promis polițistului o sumă de bani, în mod repetat, în scopul de a nu-i fi întocmite documentele specifice în cauză.

În aceeași zi, H.E., mama conducătorului auto, l-a contactat pe un alt polițist din cadrul aceluiasi post de politie pentru a-l întreba dacă are posibilitatea să rezolve problema fiului ei, prin oferirea unei sume de bani agentului denunțător. La data de 03.03.2017, H.E. s-a prezentat la postul de poliție pentru a încerca să rezolve problema privind dosarul penal al fiului său, prilej cu care ofiţerii S.J.A. Mureş si procurorul de caz au realizat acţiunea de prindere în flagrant.

După audierile efectuate de procuror, a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile față de H.E., sub aspectul comiterii infracţiunii de dare de mită.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii