Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O altă firmă cu sediul în Constanţa se află în insolvenţă

ro

15 Sep, 2015 00:00 1847 Marime text
Societatea Suprem Consulting Business SRL, cu sediul în Constanţa, se află în insolvenţă. Lichidatorul judiciar este Cabinet Individual de Insolvenţă Salop Ion, de asemenea cu sediul în Constanţa, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a civilă, cu numărul 5319/118/2015.
 
Ca urmare a datoriilor în valoare de 74.684 de lei şi fără a avea fonduri în vederea achitării acestora, firma a intrat în stare de insolvenţă. De la data deschiderii procedurii, se suspendă de drept toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra averii debitorului. Valorificarea drepturilor acestora se poate face numai în cadrul procedurii insolvenţei, prin depunerea cererilor de admitere a creanţelor.
 
Termenul de depunere, de către creditori, a opoziţiilor la hotărârea de deschidere a procedurii simplificate este de zece zile de la primirea notificării. Pe de altă parte, termenul-limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitorului este 22 octombrie. De asemenea, s-a hotărât şi data la care va avea loc prima şedinţă a Adunării Creditorilor, şi anume 4 noiembrie. Întâlnirea va avea loc de la ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar.

Despre firma Suprem Consulting Business SRL

Societatea Suprem Consulting Business SRL a fost înfiinţată în noiembrie 2010. Activitatea principală a firmei constă în „alte activităţi de telecomunicaţii“.
 
Din data de 5 septembrie 2014, compania şi-a întrerupt temporar activitatea. Laurenţiu Onică, domiciliat în judeţul Constanţa, figurează ca asociat unic al firmei, cu un aport la capital de 200 de lei, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Din noiembrie 2010, Laurenţiu Onică a îndeplinit şi funcţia de administrator al firmei. În cadrul companiei nu figurează persoane juridice drept asociaţi, conform Registrului Comerţului.
 
Laurenţiu Onică mai apare ca asociat în următoarele trei firme: Energy Expres SRL, care funcţionează şi în prezent, Eteks Distribution SRL, companie aflată în faliment şi sub incidenţa Legii nr. 85/2006, şi Eteks Holding SRL, a cărei perioadă de întrerupere a activităţii a expirat. De asemenea, Laurenţiu Onică figurează ca administrator în companiile Eteks Holding SRL şi Roca Distribution SRL, ambele cu activitatea întreruptă temporar.
Conform vrajitorul.eu, Suprem Consulting Business SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 500 de lei, o pierdere netă de 31.681 de lei şi un singur salariat. Datele se aplică pentru anul 2013.
 
Sursa foto: paginadebanci.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii