Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nunta nunţilor Familia Băsescu şi-a invitat prietenii din Constanţa la nunta Elenei

ro

24 Aug, 2012 02:02 9076 Marime text

invitatie_nunta_1.jpgInvitaţiile au fost împărţite de prima doamnă a ţării, Maria Băsescu, care s-a dus la toţi prietenii şi cunoscuţii şi le-a dat vestea cea mare: este soacră mică

În urmă cu două săptămâni, Maria Băsescu, în rolul de soacră mică, a venit personal la Constanţa, oraşul în care a locuit o bună perioadă de timp, şi a împărţit invitaţiile la nunta fiicei mici - Elena.

Oamenii nu s-au mirat foarte tare când au văzut-o la uşa apartamentului lor pe prima doamnă a ţării. Maria obişnuieşte des să-şi viziteze foştii vecini şi prieteni şi să bea împreună o cafea. De data aceasta, Maria a fost foarte grăbită. Avea mult de alergat: trebuia să împartă toate invitaţiile.

Invitaţie simplă

invitatie_elena-basescu-syda-gosvip.jpgInvitaţia la nunta anului este foarte simplă. Literele aurii sunt imprimate pe un carton crem pal. În partea de sus a invitaţiei este imprimat un model floral. De partea de sus a invitaţiei este legată o fundă maro.

Iată care este textul invitaţiei: „Maria şi Traian Băsescu şi Sida şi Gheorghe Ionescu vă invităm să luaţi parte la celebrarea căsătoriei copiilor noştri Elena şi Bogdan sâmbătă 1 septembrie 2012, la biserica ... Sărbătorirea evenimentului va avea loc la Palatul Snagov începând cu ora 20.00. Vă aşteptăm cu drag! Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră până la data de 20 august la nr. de tel..."

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, se pregăteşte, la rândul lui, pentru evenimentul anului: nunta nepoatei cele mici, Elena.

Încă nu a decis ce cadou de nuntă să-i ducă sale, dar spune că mai este timp de gândire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marianatrasca 24 Aug, 2012 09:05 daca erau prietenii lor, sigur s-au bucurat s-o vada pe doamna cu invitatia la usa loe,doar de-aia exista prieteni, sa te bucuri de ei, nu?