Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul Milena despre ziua de naştere a băiatului primarului Constanţei Radu Mazăre şi-a găsit naşul. Răducu, fiul său, este mai tare decât el

ro

30 Jan, 2013 22:24 7641 Marime text
Raducu_Raducu_Mazare.jpgAstăzi este ziua de naştere a băiatului lui Radu Mazăre. Numerologul Milena a stabilit, prin metodele sale specifice, elemente noi, de viitor, pentru Răducu Mazăre.

Un mall în centrul Constanţei, pe-nserat. Fără vreo tragere de inimă, încercând a-mi aminti ce-aveam de cumpărat, priveam fără de ţintă în jurul meu. Aglomeraţie. Mă întrebam mirată ce caut acolo eu. Privirea mi-a rămas poate mai mult de câteva secunde pe chipul unui tânăr, ce-mi părea cunoscut. Nimic deosebit la el. Se pierdea în mulţime, era unul dintre cei mulţi. Cu un efort de voinţă mi-am amintit de unde-l ştiu. Din presă, de la televizor, strig în sine-mi bucuroasă de încă o victorie a memoriei mele. Cuminte, cu un zâmbet deschis şi un soi de modestie elegantă, ţinând firesc în mână un umeraş cu un costum de haine, venind dinspre curăţătoria chimică de la parter şi îndreptându-se spre magazinul mamei sale, cel mai mediatizat copil al Constanţei nu se deosebea cu nimic de sutele de tineri ce se aflau prin marele magazin. Mazăre Petcu Radu Ştefan, băiatul primarului municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre. Purtat şi arătat ca pe un trofeu la conferinţe de presă, la deschideri festive, la acţiuni omagiale şi, de când s-a mai înălţat, prin cluburi. Recunosc, m-a impresionat. Ştiam despre el doar cât ştie majoritatea. Exista în minte-mi un soi de portret, constat acum, departe de adevăr. Aflu datele sale de naştere, numele complet, le aştern pe hârtie şi pornesc a calcula pentru a găsi explicaţie celor văzute. Poate m-am înşelat eu. Când? Când l-am văzut în mall sau când mi l-am închipuit în funcţie de trunchiatele informaţii ce au ajuns la mine despre el? Doar Numerologia, prietena mea, îmi poate arăta cum este Răducu şi de ce pare aşa de normal.

raducu__Raducu_Mazare.jpgSă vă mai amintesc? Este student în Anglia, Internetul m-a ajutat şi am găsit aşa ceva undeva, pe un site: „MAZARE PETCU RADU STEFAN- REGENT'S COLLEGE LONDON, UK- F. EUROPEAN BUSINESS SCHOOL". O publicaţie centrală dezvăluia despre el că ar trăi modest viaţa sa de student. Bravo lui, bravo lor! Cică uneori e bine să te întorci în locul din care ai plecat pentru a-ţi reveni din starea de extaz creată de putere! Câţi or avea acest curaj? Ştiţi dumneavoastră unul ce-a coborât de bună voie din jilţul aurit pentru a se limpezi la cap, aici, în lumea reală? Cică unii, în asociaţii ciudate, ar avea acest obicei. Nu pentru că aşa au simţit ei, ci pentru că aşa scrie într-un vechi regulament. Încă nu l-au schimbat.

În Numerologie: Cifra destinului, cea a zilei de naştere, numerograma zilei de naştere (acel tabel în care sunt trecute toate cifrele din data naşterii), ne oferă informaţii despre caracterul persoanei analizate numerologic. Numele complet ne oferă informaţii despre comportament. Cumulul dintre cifra destinului şi a numelui complet ne arată ce personalitate are cineva, iar numele purtat, la rândul său, cel care ne determină comportamentul, aduce în viaţa noastră o serie de evenimente.

Aştept cu nerăbdare să vă transmit ce am aflat din calcule numerologice despre Răducu.

Este cooperant

Născut în ziua de 31 ianuarie a anului 1994, Mazăre Petcu Radu Ştefan, are o fire independentă, opinii ferme, dorinţa de a hotărî el pentru sine, dar şi de a dicta celorlalţi ce au de făcut. Cifra destinului său, 1 din 2 şi 8 îi conferă aceste trăsături de caracter, dar şi energie cât pentru 10 oameni la un loc, dorinţa de a accede prin propriile puteri, de a deveni important prin propriile forţe. E drept că se poate încăpăţâna, ar zice unii, fără motiv, că uneori devine agresiv când planurile lui încearcă unii a le ignora şi tiranic atunci când diplomaţia pare a nu mai avea efect. Diplomat şi prieten de nădejde al celor despre care ştie că merită, Răducu poate coopera cu plăcere cu oricine îi recunoaşte nu statutul, ci calitatea de lider. Modest atunci când este necesar, vulnerabil când trebuie să ia o hotărâre dreaptă, se hotărăşte greu - cântăreşte atent, găseşte motive pentru a da dreptate tuturor celor aflaţi în grele discuţii, mediază şi totul este rezolvat. Acestea sunt posibile graţie cifrei 2 din destinul său. Este timid, dar ascunde dibaci acest aşa-zis handicap (la timpul potrivit vă voi povesti şi de ce). Şi 8 este prezent, este un 1 din 2 şi 8. Putem afla că este deosebit de atent la detalii, imposibil de păcălit, dificil de îngenuncheat, mereu nemulţumit. Ambiţia îi este prietenă nedespărţită şi suportă fără a strânge din dinţi efectele ei: când este musai, devine teribil de ordonat, eficient, raţional, insistent, intolerant. E drept că are calităţi de bun finanţist. Doar că îi place să ştie că are banii, este mereu nemulţumit că nu are suficienţi, este capabil de sacrificii mari pentru a-i face, însă veţi vedea, când scapă la plimbare buzunarul l-a golit (cifra energetică 5). E drept că-l doare; după ce faptul este consumat. Revin. Preferă să apeleze la buzunarul altuia şi o face dibaci. Se poate transforma într-un tip irascibil şi răzbunător doar dacă l-ai contrazis prea mult, l-ai ignorat. Altcumva, vrea să fie perfect: cel mai bun, frumos, deştept şi cu bani. Munceşte pentru asta, se ceartă adesea că nu face suficient de mult. Nu intra în polemici cu el: te face knock-out.

Şi asta nu e tot. Născut în zi de 31, cifra zilei de naştere este 4. Şi veţi afla că poate fi muncitor, practic, cinstit, inflexibil şi rece. Vrea să ştie că se află în siguranţă. Vă fie convins că se poate baza pe colegii şi colaboratorii săi. Preferă să verifice de 100 de ori decât să greşească o singură dată. Este deosebit de vigilent şi de disciplinat când are ceva de înfăptuit. Verifică tot, de la teren şi fundaţie şi până la mansardă: material, echipamente, muncitori. Nu-i scapă nimic ochiului vigilent şi pedepseşte aspru orice încălcare a normelor, orice eşec.

raducu_Milena_Farcas_02.jpgÎn numerograma zilei de naştere puteţi observa că apare cifra 9 de două ori: are capacitatea de a prelua cu uşurinţă informaţii, de a le prelucra şi aplica rapid. Iar norocul, reprezentat de cifra 3, apare doar în numerograma sa. Asta înseamnă că norocul intervine doar în situaţii limită, când îl prinde încetişor de vârful gulerului şi-l scapă de marele necaz. În rest, la el popas face doar munca. Realizările apar prin calităţile care i-au fost hărăzite. Atenţie! Lipsa cifrei 2 din numerogramă ne informează că, deşi este un prieten deosebit şi poate colabora nemaipomenit, când trebuie să ia o decizie, ţine cont doar de opinia sa, nu se lasă prea mult influenţat de ce ar spune X sau Y. Rostul discuţiei este pur informativ. Nu are nevoie de căsnicie, iar dacă va face importantul pas cândva, obligaţiile de serviciu vor prima. Se teme de singurătate chiar dacă şi-o doreşte uneori - lipseşte cifra 7 din numerograma zilei de naştere.


3

 

99

     

111

4

 

Comportamentul său este la fel de serios, de vigilent - vibraţia numelui complet este 4. Ceilalţi au impresia că este norocos - cifra consoanelor 3.

El îşi doreşte uneori singurătate, să poată cunoaşte mai bine natura umană, să poată percepe, să poată înţelege mai lesne cum sunt ceilalţi. Ar vrea să ajungă a cunoaşte mai multe despre el, dar se teme de o autoevaluare, nu vrea să afle că ar putea deveni mai bun decât este - cifra vocalelor 7.

Răducu poate fi model

Iar acum surpriza cea mare: cifra energetică a lui Răducu este 5 - cifra care exprimă personalitatea sa. Aşadar, el poate deveni tot ceea ce doreşte a arăta că este, este deosebit de convingător, de nepătruns, neliniştit, dorind mereu altceva, ce nu poate avea. Este mereu profund nefericit din cauza asta. Când caută piatra nestemată după care a tânjit este ok, când a obţinut-o, o priveşte trist şi nu înţelege: doar asta a fost? Pentru atâta lucru am muncit? Nu-mi este de folos. Credeam că este altceva. Acum eu auzit-am că ar exista comoara din lacul de argint. Asta-i tot ce-mi doresc acum! Şi iar porneşte a căuta. De remarcat este că nu se va afla niciodată ce zace cu adevărat în mintea sa. Trebuie să fie vesel? Nicio problemă, apăsăm pe butonul veselie. Avem nevoie de implicare? Totul e rezolvat.

Este aproape tot ce-ar trebui să fie cineva. Mai mult, Răducu poate fi cumva model pentru portretul robot al spionului perfect. Ba nu, al şefilor lui! Are calităţi de lider, este atent la detalii (de care subalternii ar trebui să se ocupe), este pragmatic, rece, ordonat, insensibil când are treabă de făcut, diplomat la nevoie, fermecător când este necesar, acceptă oamenii aşa cum sunt, folosindu-i aşa cum trebuie, după ce se pricep a face.

Este mai dur, mai pragmatic, mai realist decât tatăl lui, care este 9 din 3 şi 6, adică bun, iubindu-i pe toţi, agitat, având nevoie de dragoste, dorind să fie admirat, dar şi responsabil, cu cifra zilei de naştere 5, dorinţa de a cunoaşte, de a afla, neliniştea permanentă, nevoia de a se distra. Se potriveşte când este vorba despre discuţii dure şi serioase cu unchiul său, parlamentarul Alexandru Mazăre. Răducu uneori se foloseşte de sensibilităţile tatălui său pentru a-şi atinge un scop sau altul. Radu are nevoie de familia sa, care înseamnă mamă, fraţi, copil, dar nu căsnicie. Radu are nevoie de mulţime pentru a fi iubit şi aplaudat. Răducu are nevoie de mulţime pentru a se impune în faţa tuturor, pentru a o controla, pentru a o conduce. Nu este sensibil decât atunci când treaba este bine făcută şi nu mai mult de un minut. Pentru Răducu, anul 2013 are vibraţia 2, a parteneriatului, a muncii în echipă - asta chiar nu e greu. Curând, va reuşi să se impună chiar şi acolo. Luni mai dificile pentru el ar fi mai şi iulie. Poate ar trebui să fie ceva mai atent: risc de accidente şi îmbolnăviri.

Constat cu plăcere că Radu Mazăre are un urmaş frumos, deştept, curajos. Mazăre nu are doar un fiu cu multe calităţi, ci şi un naş valoros. În cele din urmă, cineva l-a dovedit.

Sfat: folosiţi apelativul Răducu permanent! E foarte nimerit. Prima reacţie dată de vibraţia primei litere este de bunătate, iar comportamentul ulterior faţă de dumneavoastră va fi adaptabil şi fermecător.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii