Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologic, in 2010, familia Sarcozy se poate desparti

ro

12 Mar, 2010 04:15 1713 Marime text

numero.jpgLăudat, invidiat, iubit, cu siguranţă controversat cuplul Carla Bruni şi Nicolas Sarcozy continuă să ocupe primele pagini ale celor mai citite reviste din întreaga lume. Povestea de dragoste pare a se destrăma, iar căsnicia este anunţată ca fiind pe moarte. Se vehiculează sumedenie de zvonuri, care mai de care mai fanteziste legate de iubiţi, iubite, amanţi, amante. Adevărul îl ştiu doar cei direct implicaţi. Numerologia ne poate dezvălui trăsăturile de caracter ale celor doi, comportamentul acestora dar şi care vor fi provocările acestui an.

CARLA GILBERTA BRUNI TEDESCHI SARCOZY

Data naşterii 23 decembrie 1967

3

6

9

22

   

11

 

7

Numerograma zilei de naştere a Carlei Bruni ne dezvăluie inteligenţa ei, linia completă 369 dar şi calitatea de a îşi organiza acţiunile, linia completă 123. Lipsa cifrei 5 subliniază nevoia unui partener pentru a continua acţiunile începute.

Practică, disciplinată, organizată, calculată, rece, talentată, cu simţul umorului atât cât să nu exagereze, Carla Bruni, este adaptabilă, curajoasă, convingătoare, neliniştită, indulgentă cu sine, uneori necugetată, alteori tentată de tot soiuri de jocuri de culise, întotdeauna însă greu de bănuit. Cifra zilei de naştere ne oferă informaţii ample legate de inconstanţă, instabilitate. Se plictiseşte repede şi de orice: locuri, haine, oameni, iubiţi. E greu de strunit şi greu de ţinut alături de o singură persoană.

De bază este experienţa trăită alături de mereu altcineva

Este însă teribil de organizată, pregătindu-şi cu grijă fiecare pas, fiecare atac, fiecare acţiune - linia organizării 123 din numerograma zilei de naştere depune mărturie. Trece prin filtrul raţiunii orice informaţie şi o foloseşte cu multă grijă - linia inteligenţei 369. Cifra obiectivelor este 8. Scopul său ar trebui să fie acumularea de bani. Comportamentul său după căsătoria cu Sarcozy s-a schimbat. Aşa se întâmplă cu toate femeile după ce îşi schimbă numele. Acum se comportă ca un adevărat conducător, şef, ambiţios, orgolios, nervos, dând ordine care e musai a i se îndeplini. Şi dorinţele i s-au modificat.

Dacă înainte îşi dorea aventură, călătorii, acum vrea bani

Cifra energetică a Carlei Sarcozy este 5. Este convingătoare, bună în relaţii cu publicul şi mai ales deosebit de liberă. Între 42 - 44 ani, o vibraţie 8 a evenimentelor desfăşurate şi determinate de numele complet îi va umple oarecum baierele pungii. Va câştiga mai bine şi mai mult ca niciodată, se va lupta pentru fiecare idee, fiecare proiect. Anul 2010, cu vibraţie 2, îi aduce mai multă diplomaţie, mai multă atenţie din partea celorlalţi, mai mult respect. În martie apare o schimbare, în luna mai, pare a se retrage (atât cât poate ea), în iulie va rupe relaţii, se va înstrăina, în aprilie apare şansa unei iubiri sau pur şi simplu divorţul o bântuie încă. Între 32 şi 59 ani se află sub cupola unei perioade cu vibraţie 5. Va dori să fie liberă, neîncorsetată, fără piedici. Se va dezlănţui ori de câte ori va avea ocazia fără a conta nimic. Va schimba fără durere perechi de pantofi, iubiţi, pălării... viaţa amoroasă îi va fi plină de peripeţii. Carla Bruni are nevoie să ştie că este la umbra unei căsnicii. Este mai sigur şi mai bine. De restul are grijă singură. Ba chiar este mai bine aşa.

NICOLAS PAUL STEPHANE SARCOZY

Data naşterii 28 ianuarie 1955

   

9

2

55

8

11

   

Numerograma zilei de naştere are linii importante: linia hotărârii 159 şi a sensibilităţii 258. De remarcat lipsa cifrei 7. Se teme de singurătate dar şi de autoanaliză temeinică.

Cu o cifră a destinului 4 din 3 şi 1, constructorul serios, practic, stabil, calculat în care se regăsesc trăsăturile de caracter ale unui curajos om de lume bună, dar şi ale unui extraordinar povestitor, poate prelua puterea cu eleganţă cu zâmbetul pe buze. Este o mână de fier în mănuşă de catifea. Vede tot, ştie tot, nu-i scapă nimeni şi nimic. Nu se preface, nu poate, nu are nevoie, nu înţelege la ce ar folosi. Poate fi milităros şi suficient de chivernisit. Joacă tare, ştie să rişte doar după ce în prealabil a calculat bine fiecare şansă. Pare ciudat, dar amestecul de 4 cu 3 şi cu 1 îl transformă într-un soi de drăgălaş, fluturaş, atent, serios, cu putere de muncă. Este genul de şef care oboseşte dând ordine în timp ce-şi fumează trabucul. Este genul scorţos fermecător. Se poate enerva teribil de uşor şi-şi poate pierde răbdarea.

Teoretic, se potriveşte foarte bine cu soţia sa, Carla

Au aceeaşi cifră a destinului. Pot clădi împreună lucruri serioase. Cu o condiţie: să fie şi ea mai implicată. Ea însă nu poate. E cifra zilei de naştere vinovată. Se pot certa puternic, urât. Sunt la fel de nervoşi, de geloşi. De aici replici acide şi periculoase. Cifra zilei de naştere a preşedintelui Sarcozy este 28. Lider, energic, independent, egoist, uneori lăudăros, alteori doar copleşitor. Este cuminte şi loial. Anul 2010 cu vibraţia 5 vine cu schimbări importante pe toate palierele vieţii. Este hotărât să ia viaţa de la capăt. Simte şansa şi nu vrea să o piardă. În acest an este posibil să apară tentaţiile. O iubită, o amantă... e greu de crezut că se va opri mai mult decât pentru a le admira. În acest an va reuşi să-şi ascundă sentimente, chip, inimă. Problemele apar când Sarcozy vrea să facă pe fantele. Nu poate. Cifra de tensiune 5 ne arată că pentru a se distra, pentru a-şi permite o clipă de libertate se luptă el cu el. Cine ar putea înţelege că lui nu-i place, nu-i trebuie, ba mai mult, nu poate fi altcumva decât serios, cuminte? Cifra energetică, ne şopteşte că cel mai bine poate face lucruri serioase, trainice. În căsătorie, în prietenie, în afaceri, în orice. Cifra numelui complet, 9, îi conferă un comportament milos, fratern, generos, teatral, romantic, uneori chiar risipitor.

Spune-i că este bun, frumos, deştept, explică-i cu duhul blândeţii şi s-a topit

Carla Brumi cu siguranţă ştie asta. Şi profită. Hotărât şi sensibil, poate fi atins uşor de orice gest, vorbă, zâmbet. Luni grele pentru el în acest an în care de bază este schimbarea vor fi: aprilie (lună în care nu mai vrea pe nimeni, în care creează o falie între el şi ceilalţi care-l deranjează. În această lună pot debuta chiar şi niscaiva dureri ori boli ori accidente), septembrie (schimbările vor fi evidente) şi noiembrie (îşi va face o analiză completă a trecutului dar şi a proiectelor, mai retras şi mai rece). Nicolas Sarcozy se căsătoreşte doar din dragoste. El nu are nevoie de căsnicie neapărat. Se căsătoreşte pentru a oferi femeii pe care o iubeşte, siguranţă.

Anul acesta nu mai vrea nimic din ceea ce a fost

Dacă anul acesta ştie ce nu mai vrea, anul viitor nu doar că există riscul separării care planează acum în mod deosebit, ci chiar cel al divorţului dar şi al apariţiei unei relaţii serioase, stabile.

Revenind la cuplul prezidenţial, care este compatibil putem adăuga doar că frumoasa Carla nu-i poate oferi lui Nicolas acea stabilitate emoţională de care el are atât de multă nevoie. Nu e ea de vină. Asta vine de la vibraţia 5 a zilei de naştere (23). Fiind înzestrat cu o atenţie deosebită cu siguranţă a observat talentul soţiei sale de a se mula în funcţie de situaţie dar şi disponibilul ei către o viaţă uşoară în care distracţia, tinerii, cluburile, viaţa trăită din petrecere în petrecere. Deşi îi plac petrecerile deosebite, elegante, simandicoase şi călătoriile, Sarcozy nu va fi nicicând un petrecăreţ.

Milena FARCAŞ
numeremilena@yahoo.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii