Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu sunt nici eu un fraier“ Mazăre se simte ameninţat. „Au fost tocmiţi oameni care vizează eliminarea mea fizică“

ro

08 Apr, 2014 00:00 2481 Marime text
„Am nişte informaţii - să dea Dumnezeu să nu fie aşa! - că ar fi fost tocmiţi nişte oameni care să plece în Madagascar odată cu mine, vizând eliminarea mea“, a declarat, ieri, primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre.
Şeful municipalităţii constănţene a afirmat că, deşi nu se încrede în zvonuri, ia totuşi în calcul această posibilitate. „Eu nu sunt un tip care să asculte zvonuri. Nici lucrul ăsta nu îl cred. Dar, în orice caz, dacă se întâmplă ceva, apropiaţii mei ştiu exact despre cine este vorba şi cum ar urma să se întâmple, dacă Doamne fereşte! se întâmplă ceva.

Deocamdată nu pot să vă spun mai mult, pentru că nu vreau să acuz. Vreau să nu cred lucrul acesta“, a subliniat edilul-şef. El a declarat însă că, din informaţiile pe care le deţine, ar fi vorba despre unul dintre cei pe care el îi numeşte „milionarii din Portul Constanţa“. „Nu pot să spun cu degetul despre cine şi care anume dintre milionarii din Port ar fi tocmit nişte oameni pentru aşa ceva, pentru că nu vreau să acuz nişte oameni degeaba. Vreau să trag un semnal de alarmă că am auzit lucrul acesta şi că dacă se întâmplă ceva acolo - discutăm despre o ţară din Africa, da?!? - atunci lucrurile vor ieşi la iveală“, spune şeful administraţiei publice locale de la malul mării.
În pofida faptului că se simte ameninţat, primarul Constanţei susţine că nu are de gând să-şi anuleze vacanţa în Madagascar. Mai mult, o va lua cu el şi pe mama sa, aşa cum a anunţat. Mazăre susţine că va pleca în vacanţă peste aproximativ o săptămână şi că va sta în Madagascar „vreo zece zile“.

Deşi declaraţiile făcute ieri de primar vizează aspecte deosebit de grave, Mazăre a mărturisit că nu a anunţat autorităţile. „N-am ce să anunţ. România n-are nimic acolo. Le transmit un mesaj că, în cazul în care, Doamne fereşte!, se întâmplă ceva, apropiaţii mei ştiu exact despre cine e vorba că ar fi tocmit aceşti oameni care să plece prin Cape Town“, a adăugat edilul-şef.
Ca şi cum declaraţiile de ieri nu ar fi avut oricum suficient impact, în final, primarul a mai spus-o o dată: „Au fost tocmiţi oameni care vizează eliminarea mea fizică în vacanţa următoare pe care o s-o petrec în Madagascar“.
Menţionăm că Mazăre a specificat că, în opinia sa, aceste probleme i s-ar trage de la discuţiile pe marginea preluării de către administraţia locală a unui nou pachet de acţiuni din Portul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Angela 08 Apr, 2014 09:44 Stai fara frica, DNA te apara!
  • Craii de curte veche 08 Apr, 2014 08:03 Vreau sa stiu si eu unde sa cotizam