Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nou director medical numit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa!

ro

14 Mar, 2017 14:16 8039 Marime text


Incepând cu data de 13.03.2017, dr. Bogdan Obadă a fost numit director medical interimar al SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța . Dr. Bogdan Obadă va ocupa funcția de director medical interimar până la organizarea concursului, dar nu mai mult de 6 luni. Acesta îl înlocuieşte pe dr. Mihnea Avram, al cărui contract a expirat la începutul acestei luni. 

Dr. Bogdan Obadă a terminat cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității Ovidius în anul 2000 și, în același an, s-a angajat ca medic stagiar la SCJU Constanța. In noiembrie 2003, Dr. Bogdan Obadă devine medic rezident Ortopedie-Traumatologie prin promovarea cu punctaj maxim a examenului naţional de rezidenţiat iar în anii 2004 și 2005 urmează mai multe stagii de pregătire profesională în Clinica Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Clinic de Urgenţă Aschaffenburg, Universitatea din Würzburg, Germania . Din 2008 activează în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, cu exceptia unei perioade relativ scurte de timp în care a activat ca medic specialist la două clinici din Germania.

În prezent dr. Bogdan Obadă este medic primar specialitatea Ortopedie-Traumatologie în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Constanța și asistent universitar în cadrul Clinicii Ortopedie-Traumatologie.

Bogdan Obadă a fost numit director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa ca urmare a propunerii preşedintelui CJC Horia Ţuţuianu. Precizăm că au existat mai multe propuneri pentru ocuparea respectivei funcţii.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: 

Oamenii lui Nicuşor Constantinescu părăsesc Spitalul Judeţean Ultima zi de muncă pentru Mihnea Avram
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii