Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noroc Tare. Straşnic de bun! Bergenbier SA oferă o bere românească pentru masa de Paşte

ro

12 Apr, 2012 00:00 5818 Marime text
bere_online_exposure.jpgConsumatorii de bere din toată ţara vor avea ocazia să testeze noul Noroc Tare în cadrul acţiunilor de degustări care se vor desfăşura la nivel naţional.

Bergenbier SA propune o bere românească nouă, cu mult caracter şi mai multă tărie, pentru masa de Paşte a românilor. Cu un conţinut de alcool de 6,5%, Noroc Tare este o bere straşnică, cu un gust plin şi bogat, obţinut printr-un proces mai îndelungat de maturare.

Bere perfectă pentru orice ocazie, inclusiv de sărbătoare, Noroc Tare merge de minune la mesele în familie, alături de mâncărurile specialităţi autentice româneşti. Căci nu-i nimic mai bun pe lume decât o bere rece, straşnică, alături de un ospăţ pe cinste, alături de familie. Noroc Tare este pentru românul adevărat, care încearcă mereu ceva tare, care sparge ceapa cu pumnul şi mănâncă fără să clipească, pentru românul care se dă-n vânt după gustul tare şi muşcă sănătos din ardeiul iute, care nu se joacă atunci când e vorba de mâncare şi pune piper şi boia din belşug. Noua bere Noroc Tare este disponibilă la raft în două variante de ambalaj: sticlă returnabilă la 0,5 l şi PET de 2 l. Lansată în anul 2000, Noroc este o bere 100% românească, al cărei gust echilibrat şi a cărei reţetă au fost definite de maeştrii berari români. Este o marcă poziţionată pe segmentul economic al portofoliului Bergenbier SA şi este apreciată de consumatori pentru gustul său bogat şi pentru aroma plină şi amăruie asigurată de ingredientele de cea mai bună calitate şi garantată de procesele tehnologice cu standarde stricte. Sloganul Noroc este „Berea noastră românească", subliniind caracterul românesc al produsului şi făcând apel la tradiţie. Bergenbier SA este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 600 de angajaţi. Bergenbier SA face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operaţiuni în alte 8 ţări din Centrul şi Estul Europei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii